Doi tineri ucraineni s-au logodit la o zi după ce s-au cunoscut, iar 12 zile mai târziu s-au căsătorit

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 10 mai 2022, 13:28

Între Victoria și Andrei a fost dragoste la prima vedere. Tânărul a cerut-o în căsătorie la doar o zi după ce s-au cunoscut, iar ea a spus „DA”. 12 zile mai târziu s-au căsătorit în Bucha.

Victoria și Andrei formează primul cuplu care s-a căsătorit la Bucha după eliberarea orașului de armata rusă, în clădirea restaurată a Oficiului de Stare Civilă. Andrei, care s-a înrolat în armată după izbucnirea războiului, a fost trimis în Irpin, acolo unde Victoria făcea voluntariat. Cei doi au povestit că a fost dragoste la prima vedere.

Un fost coleg de clasă a venit să mă viziteze. L-a luat și pe Andrei cu el! Am fost „săgetată” la prima vedere, a povestit ea pentru publicația Fakty, citată de Libertatea.

Citește și: Bianca Drăgușanu, planuri mari după ce s-a scris că ar fi însărcinată

Zile libere 2022. Angajații vor avea o minivacanță de Rusalii

Detalii din culisele relației dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Ce a dus la despărțirea cuplului

Mira și Levi Elekes și-au confirmat relația. „Omul care scoate tot ce e mai frumos din mine”

S-au logodit la o zi după ce s-au cunoscut și s-au căsătorit 12 zile mai târziu

S-au cunoscut pe 24 aprilie, iar în următoarea zi el a cerut-o de soție. Tânăra a răspuns „DA”, iar 12 zile mai târziu, când Oficiul de Stare Civilă din Bucha a fost redeschis, s-au căsătorit.

Ce fel de romantism există când este război? Există! Ne cunoșteam doar de o zi. Am răspuns cu „DA” la cererea în căsătorie.

Sincer, ne-am gândit că vom semna actele în liniște și vor fi doar părinții și martorii noștri acolo, dar fotografiile noastre au zburat în toată lumea. Prin acțiunea noastră vrem să arătăm că viața continuă și nimic pe lumea asta, nici măcar un război, nu distruge dragostea, bunătatea și sinceritatea sentimentelor, a mai spus mireasa.

Cei doi au sărbătorit căsătoria civilă la o cafenea din Kiev, iar pe 9 mai Andrei s-a întors în armată, să-și apere țara.

Soțului meu i-au dat doar câteva zile libere și am vrut să profităm din plin de fiecare oră împreună. Luna de miere va fi după victorie.

Andrei s-a întors pe front pe 9 mai. Eu voi continua să ajut cu transportul hranei și medicamentelor, mai ales în Borodianka și la Cernobîl. Să stau degeaba, în siguranță, nu este ceva făcut pentru mine! a mai spus Victoria.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter