Semnificația ținutei pe care Meghan Markle a purtat-o la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a

Ultimul update Luni, 19 septembrie 2022, 18:40

Meghan Markle, Ducesă de Sussex, a participat, luni, alături ceilalți membri ai familiei regale, la funeraliile de stat ale Reginei Elisabeta a II-a, care au avut loc la Westminster Abbey în Londra. Meghan a mers în convoiul din spatele sicriului Suveranei, împreună cu soțul ei, Prințul Harry.

Peste 2,000 de șefi de stat, demnitari și alți membri invitați au participat la slujba publică, care va fi urmată de una privată, doar pentru cei din familia regală, la Capela St. George de la Castelul Windsor.

Semnificația ținutei pe care Meghan Markle a purtat-o la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a
Meghan Markle a participat cu o rochie-tribut la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

Meghan Markle a ales pentru acest eveniment o ținută familiară, o rochie neagră, cu capă, marca Stella McCartney, și a asortat vestimentația cu o pălărie cu boruri largi. Markle a purtat aceeași ținută de la Stella McCartney, dar de culoare bleumarin, în 2018, la un concert care marca ziua de naștere a Reginei, atunci când Suverana împlinea 92 de ani. Rochia neagră ajunge sub genunchi, ceea ce respectă codul vestimentar regal care prevede că doamnele poartă rochii sau paltoane negre până la genunchi.

Semnificația ținutei pe care Meghan Markle a purtat-o la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a

În afară de rochie, Markle și-a lăsat și bijuteriile să semnifice un tribut adus Reginei. A purtat un set de perle și cercei cu diamante care i-au fost făcute cadou chiar de Regină. Ducesa a purtat aceeași pereche de cercei și la ceremonia din 14 septembrie. Experta în bijuterii Alexandra Mitchell a declarat pentru publicația Hello!, că perlele și cerceii cu diamante erau unele dintre favoritele personale ale Suveranei în materie de accesorii și că le făcea deseori astfel de cadouri celor din familie. „E foarte probabil ca Meghan să le fi primit de la Regină, ceea ce face ca gestul lui Meghan să fie unul foarte emoționant”, a explicat Mitchell.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter