Cum sărbătoresc Adela Popescu și Radu Vâlcan Dragobetele

De Adelina Duinea, pe

Adela Popescu (34 de ani) și soțul ei, actorul și prezentatorul TV Radu Vâlcan (44 de ani), vor deveni părinți pentru a treia oară. Perechea are doi fii, Alexandru (4 ani) și Andrei (2 ani), și va mai avea încă unul.

Cum sărbătoresc Adela Popescu și Radu Vâlcan Dragobetele

În mediul online, în seara dinainte de Dragobete, Adela a publicat un videoclip pe care a scris: „Romantismul n-a murit, dar mai are puțin și se răcește”.

În imaginile video, Adela a surprins cada pregătită de Radu pentru ca ea să se relaxeze. În dimineața de Dragobete, vedeta TV a împărtășit în online un dialog foarte haios dintre ea și Radu.

„Adela: Să știi că mâine e Dragobetele.

Radu: A, super! Și ce vrei să facem?

Adela: Să rezervi o masă la un restaurant și să îmi iei flori.

Radu: Aha! Ce restaurant și ce flori?

Adela: Păi … ***** și lalele albe, cred.

Radu: Bun. La ***** rezerv eu, florile ne oprim și ți le alegi singură.

Adela: Perfeeeeect! Happy Dragobete! #viațadefamilie”

Ulterior, prezentatoarea TV a publicat imagini de la restaurant. Fotografii cu deserturile perechii găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Adela Popescu, „înghițită” de fiii ei de când este însărcinată

„Copiii, de când sunt gravidă, parcă ar vrea să mă înghită cu totul. Un fel de «te vrem toată numai pentru noi, acum cât mai putem, până vine gușterele mic». Mai nou, Andrei adoarme doar încolăcit cu picioarele mele sau pe burta mea.

Alexandru, ca întotdeauna, e mai înțelept. Cedează. Dar nu pare să îl deranjeze asta. Se mulțumește și doar cu mâna mea, singura liberă, umblând-i prin păr și mângâindu-l înainte de somn.

Este un frate mai mare foarte bun, ceea ce nu pot să mă pronunț încă despre Andrei. 😅 Vom vedea. Data viitoare vă anunț și ce nume au propus copiii pentru fratele lor. Dar e nevoie de puțină pregătire până vă spun. :)”, a scris Adela pe Instagram.

Pentru moment, Adela și Radu au dezvăluit că își doresc ca și numele celui de-al treilea fiu să înceapă cu A, să fie românesc și simplu. Așadar, opțiunile lor vor include nume precum: Adam, Adrian, Augustin, Alin, Anton/Antonio și Albert. Rămâne de văzut ce nume va alege, în cele din urmă, perechea.

Foto: Instagram

Citește și:

Anna Lesko, gest înduioșător pentru Adela Popescu în timpul sarcinii: „M-a super impresionat”

Kim Kardashian a vorbit despre planurile sale de a-și reface viața după divorț

Cum s-au acomodat Feli și logodnicul ei vieții în izolare? „Uneori ne călcam destul de tare pe nervi”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter