Ce le spun soldații ruși din Ucraina soțiilor care îi așteaptă acasă

De Unica.ro, pe

Vlada Zinchenko, soția fotbalistului ucrainean Oleksandr Zinchenko, care joacă la Manchester City, a dezvăluit câteva lucruri despre situația din Ucraina invadată de Rusia.

Vlada este jurnalistă și a declarat, pentru presa locală, ce le transmit militarii ruși din Ucraina soțiilor care îi așteaptă acasă. Tânăra spune că soldații se laudă la telefon cu lucrurile pe care le fură din casele ucrainenilor.

Soldații ruși spun cât de bine au trăit aici, ce amenajări şi-au făcut oamenii, spun că lucrurile sunt de bună calitate.

Când îşi sună soţiile se laudă cu prada, cu încălțămintea şi cu laptopurile pe care le aduc fiicelor lor. Aş vrea să le sun pe mamele, pe soţiile lor şi să le întreb ‘cum puteți să continuați să trăiți cu astfel de monștri?’. Cum? Cu toate aceste lucruri furate, cu tot ce le-a fost luat copiilor? – a spus jurnalista, pentru Sport.ua.

Citeşte şi: Cum și-a pus războiul din Ucraina amprenta pe chipul lui Volodimir Zelenski. Transformarea șocantă a președintelui Ucrainei

Vlada Zinchenko a ținut să menționeze că tatăl ei, expert criminalist, s-a implicat în acțiunea de identificare a civililor uciși în masacrul rușilor.

Tatăl meu este expert criminalist și l-a ajutat pe șeful biroului criminalistic din Kiev. S-a implicat în identificarea trupurilor decedate rămase în urma rușilor plecați din regiune. Din păcate, multe dintre ele nu pot fi identificate. Este îngrozitor ce se petrece acolo. Corpuri fără suflare care zac pe străzi săptămâni la rând… Experții prelevează acum materiale genetice pentru a afla identitatea celor uciși de ruși – a încheiat Vlada.

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter