Ce face acum femeia din Ucraina care a primit 200 de lei de la un român în benzinărie

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 24 martie 2022, 12:59

În urmă cu o săptămână Yulia Chernitskaya, o femeie ucraineancă, mamă a patru copii, venită să se refugieze în România, povestea în mediul online cum a primit 200 de lei într-o benzinărie din Moieciu, de la un român. Ucraineanca a fost profund impresionată de gestul românului și a izbucnit în plând când i s-au oferit banii.

Acești bani mi-au fost oferiți de un bărbat de 60-65 de ani, la o benzinărie, când mă întorceam la mașină, după ce am plătit un plin. Mi-a șters parbrizul și m-a întrebat: „Ucraina?”. Am răspuns: „Ucraina”. Probabil m-a așteptat, văzând numerele de înmatriculare ale mașinii. Și-a deschis portofelul și mi-a oferit 100 de lei, apoi mi-a zis: „Slavă Ucraina!”. Am început să plâng. Am refuzat banii văzând că avea o mașină veche… A deschis portofelul și mi-a mai oferit 100 de lei. Mi-a zis că am nevoie de ei și iar „Slavă Ucraina!”.

Mă înecam cu propriile lacrimi. Nici nu știa că am 4 copii care mă așteaptă acasă. Bine că nu i-am spus, altfel și-ar fi golit portofelul. Am vrut să-l îmbrățișez, dar nu m-a lăsat. Dacă postarea ajunge la acest bărbat, vreau să știe că a ajutat o mamă cu patru copii – a povestit Yuia, pe Facebook.

Yulia Chernitskaya a primit din nou ajutor din partea românilor și le-a mulțumit tuturor pentru bunătate. Femeia a postat recent un nou mesaj prin care anunță că s-a cazat cu fetele ei într-un hotel din București și acolo a întâlnit o persoană care a văzut cazul său în presă și a decis să o ajute prin intermediul asociației pe acre o are.

Încă o dată m-am convins că absolut toată lumea ajută refugiații din Ucraina. Azi dimineață, în lift, am întâlnit o persoană minunată care m-a văzut în presa locală și mi-a spus că ajută oamenii din Ucraina cu asociația sa. Vă mulțumesc! – a transmis Yulia.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter