Arta stradală: Lucrări impresionante pentru susținerea ucrainenilor

De Unica.ro, pe

Artiști stradali din întreaga lume au ilustrat războiul din Ucraina prin lucrări impresionante. Multe dintre imagini au ajuns virale pe rețelele de socializare.

Artiștii stradali din orașe precum Paris, Los Angeles, Barcelona, Frankfurt, Siria, Iași, Vancouver și-au arătat susținerea pentru poporul ucrainean și au militat pentru pace printr-o serie de lucrări de street art impresionante.

Citește și: Klaus Iohannis, despre presiunea războiului din Ucraina asupra României: „Din păcate, valorile noastre sunt în aceste zile sub asediu”

Volodimir Zelenski, vizită într-un spital cu militari răniți. Ce le-a transmis președintele Ucrainei

Iubita lui Vladimir Putin, afectată de sancțiunile aplicate de SUA în contextul războiului din Ucraina

Soldat rus, capturat de ucraineni: „Trebuie să oprim războiul, tovarășe președinte. Mi-e foarte rușine de mine și de tine, tovarășe președinte”

Arta stradală: Lucrări impresionante pentru susținerea ucrainenilor

Fetița care poartă drapelul Ucrainei, o lucrare care simbolizează curajul ucrainenilor, a fost realizată de artistul francez Seth Globepainter și se află în arondismentul 13 din Paris.

”Războiul este iad. Întotdeauna a fost. Întodeauna va fi”, este mesajul transmis de artistul Tony Tuan Luong printr-un mural realizat în Barcelona.

Și în Marea Britanie, în orașul Northcote Lane, un artist stradal și-a arătat „tristețea și furia față de invadarea Ucrainei de către Rusia”.

Lucrări de street art inspirate de războiul din Ucraina

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter