Actorul ucrainean Pasha Lee, ucis în timpul bombardamentelor. Avea 33 de ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 09 martie 2022, 11:31

Actorul ucrainean Pasha Lee a fost ucis duminică, 6 martie, în timpul bombardamentelor forțelor armate rusești din Irpin, aflat în apropierea capitalei Kiev.

Pasha Lee, care era cunoscut drept actor de film, cântăreţ şi compozitor, se înrolase în Forţele de Apărare Teritorială ale armatei ucrainene. Acesta a murit la doar 33 de ani în orașul Irpin, puternic bombardat de armata rusească.

Printre producţiile cinematografice în care a apărut se numără „The Pit” (2006) de Valentyn Vasyanovych, „Shadows of Unforgotten Ancestors” de Lyubomyr Levytsky, „Zvychayna sprava” (2012), tot de Valentyn Vasyanovych, „The Fight Rules” de Oleksey Shaparev şi „2016 Shpa” (2016) „‎Meeting of classmates” (2019), scrie Variety, conform News.ro. Una dintre ultimele sale apariţii a fost în serialul de televiziune „Provincial” (2021), potrivit news.ro.

Citește și: Conversațiile radio ale soldaților ruși, interceptate: „Aici e iadul, am fost abandonați”

Ministrul ucrainean de Externe: „Soldații ruși violează femei în orașele ucrainene ocupate”

Ce spune un expert care l-a studiat decenii pe Putin: „Cel mai probabil va apela la metode și mai violente”

Serviciile secrete din SUA: „Putin nu mai este ca înainte. S-a izolat. A fost pus la colț!”

Mai mulți civili au murit în timpul bombardamentelor din Irpin

Mai mulți civili au fost uciși în mijlocul unei evacuări în Irpin, un district la vest de Kiev, pe fondul unor bombardamente intense, a declarat primarul din Irpin, Oleksandr Markushyn.

Orașul este bombardat de câteva zile și civilii sunt evacuați cu dificultate pentru că trupele rusești au distrus calea ferată și principalele drumuri, iar cele ucrainene au distrus un pod pentru a împiedica avansarea rușilor.

Forțele ruse care avansează spre Kiev au tras mai multe obuze spre un pod distrus. Oamenii au alergat să se adăpostească, un nor de praf a cuprins zona, iar trei membri ai unei familii au rămas morți pe asfalt, a descris The New York Times, potrivit Libertatea.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter