Actorii din „Friends” se reunesc pentru un episod special

De Oana Savin, pe
Actorii din „Friends” revin pe micile ecrane pentru un episod special al show-ului, la 26 de ani de la lansarea primului episod.

Oficial s-a semnat pentru un sigur episod. Dar sperăm că odată ce toată lumea va vedea cât de bine este primit și cât de multă iubire există pentru acest show, o altă serie va fi lansată”, a spus o sursă pentru The Sun.

Acest episod nu va fi unul clasic, întrucât nu va exista niciun scenariu și seamănă cu o reuniune de familie. Starurile show-ului se vor întâlni într-un studoi pentru a-și aminti și povesti întâmplări din timpul filmărilor serialului de mare succes. De asemenea, vor răspunde unor întrebări legate de show.

În ultimele luni s-a tot vorbit despre o reuniune a celor șase actori pentru un nou sezon al sitcomului de mare succes, însă până acum nu au fost confirmate.

Ce sume vor primit actorii pentru noul episod din „Friends”

Cele șase vedete ale serialului, Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) și David Schwimmer (Ross), vor primi un onorariu uriaș pentru acest episod.

Inițial, acestora li se oferise câte un milion de dolari, sumă încasată de fiecare în ultimele două sezoane ale serialului. Însă toți au refuzat.

Astfel, cel mai mare onorariu obținut de actori la negociere este de 2.5 milioane de dolari, iar cel mai mic este de 2.25 milioane dolari.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu cele șase vedete din „Friends”.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter