Actorul James Michael Tyler, cunoscut pentru rolul Gunther din serialul „Friends”, a murit

Ultimul update Luni, 25 octombrie 2021, 16:27

James Michael Tyler, interpretul lui Gunther din serialul „Friends”, a murit la vârsta de 59 de ani. Actorul anunțase în luna iunie că suferă de cancer la prostată, în stadiu IV.

CONȚINUT VIDEO UNICA

În vara acestui an, James Michael Tyler a mărturisit în cadrul emisiunii „Today” , difuzată de NBC, că a primit diagnosticul de cancer la prostată în septembrie 2018, în urma unui examen de rutină.

Acesta a mai dezvăluit atunci că din cauza pandemiei de COVID-19 a ratat un control medical, iar cancerul s-a răspândit și în oase.

„În cele din urmă, ştii, probabil că mă va lua”, i-a spus el gazdei emisiunii, Craig Melvin.

Întrebat dacă și-ar fi dorit să facă ceva diferit, actorul care a intrepretat timp de zece ani rolul lui Gunther în celebrul serial „Friends”, a răspuns: „Aş fi ascultat-o pe soţia mea minunată, care a fost puterea mea absolută prin toate astea. Aş fi mers mai devreme la medic şi l-aş fi descoperit mai devreme”.

James Michael Tyler a murit în locuinţa sa din Los Angeles

A fost cunoscut ca actor, muzician, un avocat al conştientizării cu privire la cancer şi un soţ iubitor. Michael a iubit muzica live împreună cu formaţia sa Clemson Tigers. Dacă îl întâlneai o dată, ţi-l făceai prieten pe viaţă”, a transmis managerul său, potrivit CNN.

Citește și: Fiica cea mică a lui Mihai Petre a împlinit 3 ani. Cât de frumoasă este Ariana

Actorii Lily-Rose Depp și Austin Butler, surprinși sărutându-se pe străzile din Londra

De ce s-a despărțit Mihaela Bilic de Constantin Stan, actualul soț al Andreei Berecleanu

Exclusiv! Denise Rifai a recunoscut care sunt plăcerile ei vinovate

Tayler, care a jucat în seriale ca „Scrubs”, „Sabrina, the Teenage Witch” şi „Modern Music”, a devenit cunoscut datorită rolului său din serialul „Friends, Gunther, un angajat al cafenelei Central Perk, îndrăgostit de Rachel (Jennifer Aniston).

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter