8 comedii romantice pe care trebuie să le vezi până la 30 ani

De Roxana Neacșu, pe Ultimul update Luni, 22 ianuarie 2018, 19:05
Ți-am pregătit cele mai cunoscute, clasice și siropoase comedii romantice din toate timpurile. Uite care sunt filmele pe care nu trebuie să le ratezi până la împlinirea vârstei de 30 ani.

1. 13 going on 30

Ai grijă ce-ți dorești! Jenna Rink este o fetiță de 13 ani care își dorește cu ardoare să devină o femeie matură. Transformarea se petrece, însă în corpul de 30 ani al unei femei trăiește copilul de 13 ani. Un rol de care te vei îndrăgosti jucat foarte bine de Jennifer Garner.

2. Jurnalul lui Bridget Jones

Renée Zellweger joacă rolul unei tinere englezoaice, determinată să-și schimbe look-ul, stilul de viață și, în același timp, să găsească dragostea vieții sale. Timp de un an, aceasta decide să țină un jurnal.

3. 10 lucruri nu-mi plac la tine

Filmul este varianta modernă a temei shakespeariene prezente în Îmblânzirea scorpiei. O tânără frumoasă, dar distantă, Kat (Julia Stiles), refuză orice băiat care îndrăzneşte să se apropie de ea. Până într-o zi când îl întâlnește pe Patrick (Heath Ledger) care îi va schimba total viața.

4. HAROLD AND MAUDE

Harold (Bud Cort) este un tânăr deprimat, obsedat de moarte. La o înmormântare o întâlnește pe Maude (Ruth Gordon), o doamnă de 79 de ani, îndrăgostită de viață. Prietenia celor doi îi va schimba lui Harold întreaga viziune asupra existenței.

5. Pretty woman

Comedie romantică îl surprinde pe Edward (Richard Gere), un bărbat bogat, care se îndrăgostește de o femeie de moravuri ușoare. Tânăra (Julia Roberts) învață alături de el bunele maniere, cizelând-o ca pe un diamant neșlefuit. Va dura oare acest incredibil vis de Cenușăreasă?

6. Mic dejun la Tiffany

În New York-ul anilor ’60, Holly Golightly (Audrey Hepburn), o tânără frumoasă și sofisticată, duce o viață ușoară și fără obligații. Viața lipsită de griji este dată peste cap pe Paul (George Peppard), noul ei vecin, un tânăr care visează să ajungă un scriitor de succes, până atunci întreținut fiind de o femeie mai în vârstă, dar bogată (Patricia Neal).

7. Amélie

Destinul fabulos al lui Amélie Poulain (Audrey Tautou) pornește de la un concept de traumă psihologică, din copilărie și dă naștere unei comedii romantice franceze care aduce în prim plan o caracteristică umană, rar întâlnită în zilele noastre: altruismul.

8. 500 days of Summer

Filmul este o poveste de dragoste fără clasicul happy end. Pelicula se dorește a fi o comedie, dar nu tipul de comedie cu aceleași clișee amuzante. Cuplul amorezat este jucat de Zooey Deschanel și Joseph Gordon-Levitt, surprinzând mai degrabă o dramă romantică.

Citește și: 5 filme pe care le poți vedea în vacanța de Paște 

Citește și: 5 filme pe care orice fashionistă trebuie să le vadă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter