Slăbeşte în Post: Caponata siciliană cu vinete şi măsline

De Diana Zagrean, pe

Postul Paştelui nu trebuie să însemne doar tocană de cartofi şi şniţele de soia. Felurile de mâncare fără ouă, carne şi lactate pot fi delicioase, dacă alegeţi reţeta potrivită. Învaţă să prepari o caponata siciliană ca la carte, delicioasă şi de post.
Ingrediente:
2 vinete mici
1 ceapa medie
300 grame roşii sau o conservă de roşii în suc propriu
măsline verzi
2 ardei graşi
capere
3 morcovi mici
2 tulpini de ţelina sau un fir de apio
4 linguri de ulei
2 linguri oţet de vin
2 linguriţe zahăr
sare, piper, oregano, busuioc
Încearcă şi reţeta noastră de DESERT DE POST: Prăjitură cu morcovi şi stafide
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter