Reteța cu care Andreea Ibacka l-a impresionat pe Cabral: „A lins și farfuria de-a tocit smalțul!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 21 octombrie 2021, 15:16

Andreea Ibacka (35 de ani) a devenit la începutul lunii octombire mămica unui băiețel. Frumoasa actriță și soțul ei, Cabral (44 de ani), sunt fericiții părinți ai celui mai nou membru al familiei și ai micuței Namiko (2 ani). Andreea nu este doar o super-mămică, dar este și o bucătăreasă foarte iscusită, iar prin pasiunea ei pentru gătit reusește să prepare feluri de mâncare absolut savuroase.

Ori de câte ori vrea să-și răsfețe soțul, Andreea îi pregătește un preparat delicios pe bază de pui.

Andreea Ibacka a împărtășit, pe blogul ei, rețeta ei de pui cu lămâie, despre care spune că se numără printre felurile preferate ale lui Cabral.

Citeşte şi: Exclusiv. Ce îi gătește Gina Pistol lui Smiley. “Cred că ar mânca în fiecare zi asta”

“Aseară am pregătit ceva bun. Și pentru că soțul a mâncat de s-a lins pe degete (a se citi a lins și farfuria, de-a tocit smalțul), m-am gândit că poate ți-ar plăcea și ție rețeta asta”, a scris actrița pe pagina sa, iar apoi a prezentat rețeta.

Andreea Ibacka și rețeta ei de pui cu lămâie

 Ingrediente:

  • 1 kg piept de pui,
  • unt,
  • 2 lămâi,
  • busuioc, 
  • sare,
  • piper.

Citeşte şi: Piperchi țârgâsiti – Rețeta celui mai simplu și apreciat fel de mâncare de la cununia Simonei Halep

Mod de preparare:

Puiul se taie bucățele de aceeași mărime, pentru a-l rumeni cât mai repede.

Se topește o bucățică de unt într-o tigaie întinsă și pune puiul la prăjit, împreună cu condimentele. Se amestecă des, pentru ca puiul să se facă uniform.  

Citeşte şi: Andreea Marin, trei rețete de preparate dietetice delicioase

Separat, se storc lămâile și strecoară sucul. Când puiul e aproape gata rumenit, se toarnă sucul de lămâie deasupra și se amestecă încă vreo 2-3 minute. Poftă bună!

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter