Va începe un nou sezon MasterChef la Pro TV

De Oana Dinu, pe
Pro TV pregătește un nou sezon MasterChef, iar preselecțiile au început deja. Toți cei care vor să își arate priceperea în bucutărie în fața juraților sunt invitați să participe.

Anul acesta, unul dintre cele mai apreciate show-uri culinare revine pe micile ecrane. Pro TV pregătește sezonul MasterChef cu numărul șapte, după doi ani de absență, conform știrileprotv.ro.

Au început preselecțiile MasterChef

Preselecțiile au început deja, iar pasionații de gastronomie care vor să intre în lupta pentru titlul de MasterChef sunt așteptați să se înscrie. Concurenții vor trebui să își arate abilitățile și priceperea nu doar în pregătirea unor preparate delicioase din ingrediente atent alese, ci și în ornarea lor.

Cine vor fi jurații MasterChef

Primul sezon al emisiunii MasterChef a fost difuzat în 2012 și i-a avut jurați pe Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu. În 2014, cei trei chefi au plecat la un alt post de televiziune pentru a prezenta Chefi la cuțite, un show culinar care a avut un succes răsunător.

De atunci, componența juriului MasterChef s-a tot schimbat, iar în cel de-al șaselea sezon, Chef Samuel Le Torriellec, Chef Răzvan Exarhu și Liviu Popescu au luat decizii de la pupitrul juraților. Pentru că a fost sezonul cu cea mai scăzută audiență, Pro TV-ul a renunțat la difuzarea emisiunii.

Noul sezon se anunță unul provocator pentru cei pasionați de arta culinară: „Sezonul cu numărul şapte va include probe noi, cu totul şi cu totul surprinzătoare, atât pentru concurenţi, cât mai ales pentru telespectatori. Concurenţii vor găti în mai multe locaţii spectaculoase, zone care vorbesc de la sine despre istoria culinară a ţării noastre. De-a lungul sezonului, concurenţii vor fi puşi la grea încercare, atât din punct de vedere al rezistenţei, cât şi al creativităţii” spun producătorii.

Sursă foto: Facebook

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter