Lorax. Protectorul pădurii

De PR, pe

Lorax este simpatica creatură a pădurii care înfruntă orice oprelişti pentru a proteja copacii şi animalele care îi locuiesc.
După ce Numai-O-Dată taie un copac şi îşi exprimă intenţia de a mai tăia şi alţii, Lorax îl avertizează pe tânăr de ceea ce va urma. Încă de la prima lor întâlnire, cei doi decid să scape unul de celălalt, dar, cu timpul, ajung să ţină unul la celălalt, până ce Lorax îşi dă seama că Numai-O-Dată se lasă pradă lăcomiei şi nu mai ştie unde să se oprească, tăind toţi copacii şi distrugând valea.
Dr Seuss Lorax
Ani mai târziu, într-o lume lipsită complet de copaci, Ted, un tânăr de 12 ani, se aventurează dincolo de graniţele oraşului integral industrializat în care trăia, pentru a-l găsi pe Numai-O-Dată şi pentru a afla cum poate să găsească un copac pe care să-l dăruiască fetei care i-a furat inima, Audrey.
Dr Seuss Lorax
Deşi rezervat la început, Numai-O-Dată îi povesteşte, totuşi, cum l-a cunoscut pe Lorax, ceea ce îl face pe Ted să pornească într-o misiune specială: să refacă echilibrul din Oraşuldetrebuinţă aducând înapoi copacii Truffula, cât să ajungă pentru întregul oraş.
Dr Seuss Lorax

LORAX. PROTECTORUL PĂDURII / DR. SEUSS’ LORAX este o aventură comică şi emoţionantă, care aduce în prim plan importanţa păstrării unui echilibru între natură şi progres, o animaţie 3D care a împrumutat vocile îndrăgiţilor actori: Danny DeVito, Ed Helms, Zac Efron, Taylor Swift, Rob Riggle, Jenny Slate şi Betty White. Din 30 martie la Hollywood Multiplex.
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter