CONCURS: Mergi la film împreună cu vedetele! Câştigă o invitaţie dublă la premiera de gală „Condamnat la viaţă”

De Unica.ro, pe

Citeşte Unica.ro în acest weekend şi poţi câştiga o invitaţie dublă la premiera de gală a filmului „Condamnat la viaţă”, eveniment la care vor fi prezenţi şi actorii din film împreună cu alte vedete din România!
În acest weekend îţi propunem un concurs special: dacă citeşti unica.ro şi completezi un formular simplu, poţi să fii chiar tu câştigătoarea unei invitaţii duble la premiera de gală a filmului „Condamnat la viaţă”, o adaptare după o nuvelă a lui Titus Popovici, care aduce laolaltă nume mari din cinematografia naţională şi internaţională, precum Gerard Depardieu, Harvey Keitel, Laura Morante, Bogdan Iancu, Alexandru Bindea, Gheorghe Visu, Daniela Nane.
Invitaţia dublă pusă în concurs este valabilă pentru seara de 14 martie, când va avea loc premiera de gală în prezenţa actorilor şi a echipei de filmare.
Ce trebuie să faci pentru a intra în concurs:
1. Citeşte Unica.ro! Intră în categoriile MODĂ şi FRUMUSEŢE şi citeşte cu grijă articolele!
2. Vino în pagina de concurs şi completează formularul cu datele tale şi răspunsul la întrebările noastre. Cele două răspunsuri se găsesc în articolele din categoriile MODĂ şi FRUMUSEŢE.
3. Revino pe Unica.ro luni, 4 martie, ca să vezi dacă ai câştigat!
Succes!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter