Cum este la pat în funcţie de meseria lui

De Stela Moisescu, pe

Mulţi bărbaţi se definesc pe sine în funcţie de carieră şi performanţele sexuale. Cele două se influenţează reciproc cum nici nu îţi imaginezi. În general,…
… atunci când nu merge una, se compensează cu cealaltă. La polul opus, când apare succesul pe un plan, şi celălalt se bucură de succes.

Potrivit autoarei Brenda Shoshanna există cinci tipuri de comportamente caracteristice bărbaţilor în legătură cu viaţa lor profesională, din care poţi sustrage şi cum se va comporta cu tine în momentele intime.

Iată cum este un bărbat la pat în funcţie de meseria lui!

Eroul: şi-a ales o meserie cu un grad mare de risc, pentru că adoră să înfrunte obstacole cât mai mari şi se hrăneşte cu satisfacţia de a le fi trecut cu brio. Acest gen de bărbat, prin natura meseriei sale, are nevoie de provocări pentru a-şi da interesul. Aşa că în pat este extrem de pasional şi are nevoie de o femeie cameleon, care să-l surprindă mereu. Aşa că, dacă ai întâlnit un pompier sau un poliţist, este important să nu cedezi din prima şi să fii la unison cu spiritul său aventurier.

Visătorul: are o meserie care implică multă creativitate, pentru că nu suportă atmosfera riguroasă de la birou. În acest fel îşi organizează singur timpul şi prestează o muncă artistică, care îl împlineşte. Dacă ai întâlnit un scriitor sau, poate, un designer, află că ai multe de învăţat de la el în plan sexual. Acest gen de bărbat adoră să experimenteze şi trăieşte actul sexual atât fizic, cât şi mental. S-ar putea totuşi să nu fie genul de bărbat fidel…

Perfecţionistul: şi-a ales o meserie în care poate avansa profesional, poate câştiga putere şi control asupra celor din jur. Pentru el cariera este ca un test pe care trebuie să-l treacă cu orice preţ. Caută să se afirme prin tot ceea ce face şi tinde să ignore alte aspecte ale vieţii sale, pentru a avansa pe scara profesională. Află că tipul la costum care lucrează într-o corporaţie, poate avea ceva puncte slabe în dormitor. Ca femeie, vei simţi că nu acordă suficientă atenţie preludiului şi momentelor pregătitoare. Deşi, în timpul actului sexual se va ridica la înălţimea aşteptărilor.

Intelectualul: are o meserie care nu îi aduce câştiguri materiale substanţiale, dar care îi permite să evolueze mult în plan intelectual. El nu vede munca sa ca pe un mod de a se întreţine, ci ca pe o misiune cu un scop mai înalt. În cazul în care ai întâlnit un profesor sau, poate, un architect, află că acest gen de bărbat are o viziune foarte deschisă în aşternut şi pune comunicarea pe primul plan. Vrea să îţi îndeplinească toate fanteziile şi simte că sexul poate conecta profund două persoane.

Independentul: şi-a ales să înceapă o afacere pe cont propriu, căci în acest fel poate fi propriul său şef, iar veniturile intră direct în buzunarul lui. Mai apoi, aşa îşi permite să aleagă şi oamenii cu care să colaboreze. Şi în pat acest gen de bărbat este întreprinzător, se adaptează repede dorinţelor tale, doar că nu ţi le va îndeplini de fiecare dată. Va căuta să negocieze, astfel încât amândoi să fiţi satisfăcuţi. Va trece peste orice impediment cu seninătate, pentru că nu ia personal niciun eşec din pat.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter