Accentuează-ţi frumuseţea naturală. Uite ce te sfătuieşte Gina Brooke!

De Unica.ro, pe

Gina Brooke, o cunoscută femeie make-up artist a impartasit cateva sfaturi pentru a ne evidentia tratasaturile şi a ne accentua frumuseţea naturală:
Multi oameni se uita in oglinda si observa doar aspectele care nu le plac. Ca si makeup artist, atat pentru celebritati cat si pentru oameni obisnuiti, aud in continuu: nasul meu este prea mare, buzele sunt prea mici, ochii sunt prea departati si lista poate continua. Nu sunt un psiholog dar am senzatia ca ne criticam prea aspru si scapam din vedere imaginea per ansamblu.
Adevarul este ca nimeni nu este perfect si toate trasaturile noastre sunt unice si frumoase. Cu orice risc, cred ca imperfectiune sunt mult mai interesante decat simetria. Imbratisandu-ti frumusetea unica si evidentiindu-ti trasaturile este posibil sa scapi de aceste bariere si sa capeti mai multa incredere in tine. Unul dintre cele mai bune aspect ale jobului meu este de asigura clientelor mele uneltele si viziunea necesare pentru o reinventare pe care nu si-au imaginat-o vreodata. Incerc sa evidentiez la fiecare persoana frumusetea sa naturala, jucadu-ma cu cele mai intrigante atribute.
De multe ori, pentru ca clientul este prea ocupat cu ascunderea presupuselor defecte, ignora cele mai atragatoare trasaturi. Ochi migdalati superbi, piele catifetala sau buze perfect conturate. Iata cateva trucuri simple pe care le poate folosi oricine pentru a-si transforma lookul. Cu putin noroc, iti poti mari increderea in sine
Focus Piele: Foloseste Intraceuticals Rejuvenate Daily serum pentru a-ti catifela si uniformiza pielea. Este o foarte buna baza de machiaj. Aplica un evidentiator de la arcada sprancenei pana la pometi in directia unui C intors. Foloseste-l si pe santul nasolabial si pe zona dintre nas si buze pentru a-ti evidentia forma buzelor. De fiecare data cand lumina se va reflecta pe piele, tenul tau va capata un aspect stralucitor. Aplica apoi o nuanta bronzata pe pometii obrazului pentru o pata de culoare.
Focus ochi: pentru a-ti accentua ochii recomand genele false. Daca depasesc lungimea ochiului, taia-le din colturile exterioare. Pentru a le monta, aplica un strat subtire de adeziv special la baza genei si asteapta cateva secunde pentru a adera pe zona de lipire. Aplica genele false de la coltul interior al ochiului, urmeaza curba si apasa usor pentru lipire. Sari peste tusul de ochi – banda genelor false este sufient de proemineta pentru a renunta la el.
Focus buze: incearca o culoare vibranta si puternica. Incepe prin a aplica o baza neutra pe intreaga suprafata a buzelor pentru a evidentia si a crea totodata si baza pentru ruj. Folosind o pensula pentru buze, aplica culoarea de la mijlocul buzei catre interior si repeta procedura si pe cealalta jumatate.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter