Carieră: Top 5 metode ingenioase de a face bani în ziua de azi

De Diana Zagrean, pe

De la agenţi imobiliari virtuali, la vânzători de pământ irlandez pentru aruncat pe sicriu, sau publicitate şi reclame pe propria faţă, oamenii au devenit tot mai ingenioşi când vine vorba de făcut bani. Iată câteva idei de-a dreptul ciudate, care au avut un succes nebun şi au adus bani proprietarilor.

Stele de vânzare, cu tot cu nume

Ideea acestei afaceri a venit în 1979 şi de atunci oricine îşi poate cumpăra şi rezerva o stea care să-i poarte numele.
Registrul Internaţional al Stelelor este o companie care vinde ..stele. Oricine îşi permite, poate achiziţiona o stea pentru cineva drag.
Pachetul cadou include un certificat de proprietate, o hartă astrală cu localizarea şi coordonatele stelei alese, plus un mini compendiu de astronomie, pentru începători.
Numirea stelelor nu este însă recunoscută de comunitatea ştiinţifică, care preferă să dea nume stelelor de genul Kepler 16b.

Agent imobiliar în lumea virtuală

Anshe Chung, avatarul lui Ailin Graef din lumea virtuală Second Life este primul personaj virtual care a ajuns milionar în urma afacerilor virtuale.
Cu alte cuvinte, personajul jucat de Ailin Graef, o profesoară de şcoală generală a devenit agent imobiliar de succes în jocul/lumea virtuală Second Life.
Din afacerile pe care le are în lumea virtuală, femeia câştigă până la 150.000 dolari anual, deoarece moneda din joc, dolarul Linden se poate schimba în dolari adevăraţi, la un anumit curs stabilit de creatorii jocului.
Citeşte şi Şocant: Şi-au vândut trupul ca spaţiu publicitar. Ai face aşa ceva?
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter