Horoscop. Silueta e scrisă în stele? Cum poţi slăbi cu ajutorul zodiilor

De Amelia Matei, pe

Zodiile dictează tipul de siluetă, dar asta nu înseamnă că eşti condamnată să arăţi într-un anumit fel. Vezi cum poţi să te foloseşti de astre ca să slăbeşti.

Zodiile de foc – Berbec, Leu, Săgetător

Pline de energie şi mereu în mişcare, nativele zodiilor de foc nu au, în general, probleme cu greutatea.  Dar un stil de viaţă greşit îşi poate lăsa amprenta asupra siluetei lor. Când e cazul să slăbească au toate şansele de reuşită, având în vedere că ştiu să-şi folosească energia pentru a-şi atinge scopurile, oricare ar fi ele.
Singura problemă ar fi că ele gândesc în termeni de „totul sau nimic”, aşa că tind să aleagă diete drastice, de genul detoxifierilor cu sucuri de plante. După câteva zile în care singura hrană este un biet suc, încep frustrările şi în scurt timp nativele „dau iama” în frigider şi îl golesc la o singură masă.
Pentru a slăbi eficient şi sigur, chiar dacă va dura mai mult, au nevoie de o dietă mai blândă, care se poate ţine pe termen lung.
Şi în privinţa sportului există aceeaşi problemă: femeile din Berbec, Leu şi Săgetător fac exerciţii până la epuizare, după care se accidentează şi trebuie să ia pauze lungi, pierzând tot progresul realizat.

Zodiile de aer – Gemeni, Balanţă, Vărsător

Nativele zodiilor de aer pot avea mici probleme de greutate fiindcă sunt destul de sensibile, iar stresul şi grijile îşi pun amprenta asupra siluetei lor.
Sunt foarte uşor influenţabile, ceea ce poate fi de ajutor atunci când folosesc în diete sfatul unor experţi, de exemplu nutriţionişti sau antrenori personali. Pe de altă parte există riscul să cadă în capcana dietelor care sunt la modă sau promovate de vedete, dar care nu sunt sănătoase sau eficiente. Nu trebuie să asculte nici de prietenele care pot fi bine intenţionate, dar nu au cunoştinţe de nutriţie. Evident, cel mai bine este să apeleze la un sfat profesionist, chiar dacă înseamnă o cheltuială în plus.
Nativele din Gemeni, Balanţă şi Vărsător sunt perseverente şi au un simţ al datoriei foarte dezvoltat care le ajută să ţină dieta corect atunci când există cineva care verifică rezultatele. Cel mai bine pentru ele să anunţe pe toată lumea că sunt la dietă şi că vor să slăbească X kilograme pentru că teama de a nu se face de râs le va motive foarte mult.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter