Horoscop: O săptămână în care dorinţele devin realitate!

De Avantaje.ro, pe

Momentul solstiţiului de vară deschide seria celor douăsprezece nopţi magice, un eveniment pe care îl întâlnim de două ori într-un an calendaristic, acum şi la solstiţiul de iarnă.
Vineri, 21 iulie, Soarele trece din semnul Gemenilor în semnul Racului, în momentul solstiţiului de vară (ora 8:04).
Două zile mai târziu, duminică, 23 iunie, se formează faza de Lună Plină în semnul Capricornului, iar două zile înainte de solstiţiu se produce conjuncţia Soare-Jupiter (care se produce o dată pe an) chiar înainte ca Soarele să părăsească semnul Gemenilor.
De-a lungul timpului, aceste perioade, a celor douăsprezece nopţi magice, au fost denumite “nopţile cerurilor deschise”, considerându-se că în aceste nopţi putem accesa mai uşor planurile energetice, putem lansa intenţii cu o putere mai mare şi putem primi îndrumarea de care avem nevoie cu o mai bună claritate.

În fiecare noapte rezonam cu vibraţia unui semn zodiacal, începând cu semnul Peştilor în noaptea de 21 iunie către 22 iunie şi, continuând în ordinea inversă a cercului zodiacal (Vărsător, Capricorn, Săgetător, Scorpion, Balanţă, Fecioară, Leu, Rac, Gemeni, Taur, Berbec).
Vezi continuarea pe avantaje.ro. CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter