Horoscop: Ce flori să dăruieşti în funcţie de zodie

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 18 iunie 2021, 13:47

Nu ştii ce flori să alegi pentru o aniversare sau o altă ocazie specială? Uite ce recomandări îţi fac astrele!

Berbec

Femeia Berbec iubeste provocarile si ideile indraznete. Este impulsiva si activa, astfel ca va fi incantata de un buchet de flori nonconformist, din combinatii surprinzatoare de soiuri si culori.

Un buchet cu hortensie lime cu roz, orhidee vanda si minirosa galbene care asigura un contrast puternic este cadoul perfect pentru această femeie.
Horoscop dragoste: Unde te înşală în vacanţă şi cu cine, în funcţie de zodie

Taur

Nativa din Taur isi doreste sa fie rasfatata, iubeste luxul si tot ce este rar, pretios, de la mancaruri, pana la bijuterii sau flori. Nu dai gres niciodată daca ii oferi ceva deosebit.

Un buchet diafan cu flori delicate dar deosebite, o combinatie de trandafiri, hortensie si orhidee, este un cadou splendid pentru femeile Taur.

Gemeni

Femeile din Gemeni vor sa le stimulezi imaginatia si sa le oferi varietate. Un buchet de flori pentru destinat lor trebuie sa fie cu totul si cu totul special, sa reflecte creativitate si sa uimeasca prin fiecare detaliu al sau.

Un buchet din crini, alstroemeria si hortensii este perfect pentru ca activeaza latura duala a Gemenilor si surprinde prin culori accentuate.

Rac

Racul este un semn de apa, iar femeia acestei zodii este sensibila, delicata si emotiva. Cadourile sentimentale sunt cheia catre inima ei, astfel ca un buchet cu semnificatie este cel mai potrivit.

O alaturare a calelor cu hortensie, care transmite respect si dorinta de apreciere este o alegere care nu poate da gres.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter