Horoscop: Ce au pregătit astrele pentru săptămâna 22-28 iulie

De Amelia Matei, pe

Săptămâna 22-28 iulie este una destul de grea pentru cele mai multe zodii. Vom avea dezamăgiri, decizii grele de luat, agitaţie şi o sensibilitate mai mare. Vezi ce au pregătit astrele pentru tine!

Berbec

Săptămâna este destul de bulversantă pentru tine. Te aşteptai la unele lucruri, care până la urmă nu se mai întâmplă, în schimb apar altele, neprevăzute şi la care nu ştii cum să reacţionezi. Îţi va fi greu să îţi păstrezi calmul şi liniştea, aşa că o să apară destule certuri şi discuţii în contradictoriu.
Horoscopul mumiilor din Peru. Află ce crede condorul magic despre norocul tău

Taur

Din păcate, ai parte de o dezamăgire din partea unei persoane de la care aşteptai mai mult. Exact când ai nevoie de ajutor constanţi că te-ai înşelat cu privire la prietenia ei. Ei bine, viaţa merge mai departe şi până la urmă eşti suficient de puternică să te descurci fără ajutorul nimănui.

Gemeni

Eşti mai vorbăreaţă decât oricând şi din păcate ajungi să spui multe lucruri în plus, lucruri în care nu crezi de fapt. Partea proastă e că pot fi dureroase pentru cei din jur şi va fi greu să recâştigi încrederea lor. În rest, săptămâna aceasta nu este una proastă, ba din contră, e destul de plăcută.

Rac

În perioada aceasta eşti mai sensibilă ca oricând şi te superi din orice. Cei din jur nu au răbdare să se poarte cu tine de parcă ai fi vreo prinţesă, aşa că ai o săptămână cam grea, în care te simţi mereu jignită şi neînţeleasă. De fapt, este doar o părere. Oamenii nu şi-au schimbat atitudinea faţă de tine.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter