Ce au pregătit astrele pentru săptămâna 2-8 septembrie

De Amelia Matei, pe

Mai uşoară pentru zodiile de apă decât pentru celelalte, săptămâna 2-8 septembrie este una în care nimeni nu se va plictisi! Vezi ce au pregătit astrele pentru zodia ta!

Berbec

În prima jumătate a săptămânii există un fel de „vibraţie” negativă care te trage înapoi. Dacă majoritatea zodiilor îşi revin până marţi-miercuri, la tine va dura până spre weekend. Poţi să te fereşti de influenţele megative ale astrelor, dacă ai grijă să ceri păreri de la alţii în legătură cu deciziile importante.

Taur

Începutul de săptămână s-ar putea să te dezamăgească puţin, dar ultimele zile vor fi mult mai bune. Dacă luni şi marţi te mişti mai greu şi nu dai randament nicăieri, joi vei fi deja plină de energie şi avânt. Însă îţi va lipsi răbdarea faţă de cei mai slabi, care îşi revin mai greu după zilele grele şi car par să-ţi pună beţe în roate intenţionat.

Gemeni

Începutul săptămânii te găseşte total dezorganizată, cu multe treburi începute şi neterminate, cu datorii (nu neapărat în bani) şi promisiuni nerespectate. Nu îţi rămâne decât să tragi adânc aer în piept şi să pui pe listă priorităţile. Ai nevoie de multă organizare, dar sunt şanse să revii pe linia de plutire până joi.

Rac

Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită. Vei afla săptămâna asta cât adevăr este în această zicală. Nu uita că o strategie care nu funcţioneză nu este neapărat greşită. Poate fi vorba şi de un timing mai prost, care îţi strică planurile. Totul este să perseverezi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter