Cum se comportă când e gelos, în funcţie de zodia lui

De Amelia Matei, pe Ultimul update Marți, 22 octombrie 2019, 12:54

Berbecul se aprinde şi sare la ceartă imediat ce observă ceva suspect la comportamentul tău, în timp ce Racul se închide el şi suferă în tăcere atunci când e gelos. Vezi ce comportament are iubitul tău la gelozie, în funcție de zodia lui.

Berbec

Berbecul este genul care se agită din nimic şi face scandal, chiar şi când nu e cazul. Dacă îi dai până şi cel mai mic motiv de gelozie începe să se înfurie, se ia la ceartă şi nu ezită să-ţi adreseze cuvinte urâte. Dar furia lui trece repede şi locul ei e luat de regrete dacă îşi dă seama că nu a avut motive reale de gelozie.

Taur

Taurul este un mare romantic şi trădarea îl supără peste măsură, dar este mai cumpătat şi raţional decât alte zodii, aşa că nu se grăbeşte să tragă concluzii şi nu sare la ceartă. Tactica lui este alta: când observă ceva în neregulă te ia deoparte şi începe o discuţie serioasă despre sentimentele tale faţă de el şi faţă de rival.

Gemeni

Nu este un bărbat foarte gelos. Nu îl deranjează dacă flirtezi cu altul pentru că şi el o face. Ba chiar, la o adică, ţi-ar da voie să faci şi sex cu altul dacă îl anunţi şi pe el înainte ca să facă acelaşi lucru cu alta. Când are cu adevărat motive de gelozie nu e genul care se ceartă, ci îţi răspunde cu aceeaşi monedă.

Rac

Racul nu e foarte sigur pe el şi de aceea e un bărbat foarte gelos. Ajunge să te vadă vorbind cu altul şi deja în sufletul lui apar bănuieli. Când e gelos nu zbiară la tine şi nu îţi răspunde cu aceeaşi monedă, ci se supără şi se închide în el până când observi şi îl întrebi ce are. Până la urmă ajunge la şantajul emoţional şi dacă te laşi intimidată va ajunge să te sufoce cu gelozia lui.

Leu

Gelozia lui pleacă din orgoliul nemăsurat. Se supără mai ales când îi dai motive de gelozie în public. Pentru el nu contează neapărat sentimentele lui, ci faptul că este umilit în faţa altora. Pe moment se preface că nu îi pasă, dar apoi are el grijă să te pedepsească. Poate fi un adevărat tiran atunci când se crede trădat.

Fecioară

Nativul din Fecioară nu este foarte gelos, dar dacă îi dai motive serioase de gelozie, să ştii că nu stă la discuţii, ci te părăseşte imediat. Altfel, nu se agită până nu are dovezi concrete ale trădării. Este o persoană raţională, discretă, care urăşte scandalul şi cearta. Pentru el, orice conflict se rezolvă pe cale paşnică.

Balanţă

Balanţa nu este o zodie care să sufere de gelozie. Dar când are cu adevărat motive, acest bărbat este genul care se închide în el şi nu mai vorbeşte cu tine zile întregi. Iar dacă îl întrebi ce are răspunsul va fi, invariabil, “Nimic”. Chiar când criza este rezolvată, să ştii că el nu uită şi nu iartă uşor, iar la momentul oportun o să-ţi amintească de greşeala ta.

Scorpion

Scorpionul este un bărbat pasional, care se aprinde repede şi reacţionează urât de la primele bănuieli. Fidelitatea este foarte importantă pentru el şi trădarea îl face să sufere enorm. Când are el nişte bănuieli e greu să-l convingi că sunt nefondate şi la fel de greu e să-i calmezi furia care se poate lăsa cu jigniri sau chiar violenţe fizice.

Săgetător

Fiind un semn de foc, ai zice că Săgetătorul se înfurie şi se agită când se simte trădat. De fapt, el nu suferă foarte tare, conştient fiind că i se poate întâmpla şi lui să înşele şi că poate găsi oricând o înlocuitoare pentru infidelă. În situaţii de genul acesta rămâne calm şi caută să afle adevărul, iar dacă i se confirmă bănuielile, nu ezită să îţi dea papucii.

Capricon

Deşi pare raţional, serios şi puternic, Capricornul este în adâncul sufletului un băieţel speriat. În ciuda exteriorului de gheaţă, el suferă intens atunci când îi dai cel mai mic motiv de gelozie. Nu o arată întotdeauna, mai ales dacă sunteţi la începutul relaţiei. Atunci când te cunoaşte bine şi aveţi o relaţie de durată nu ezită să-şi arate sentimentele şi să caute ceartă.

Vărsător

Vărsătorul este el însuşi un libertin care nu ezită să înşele când are ocazia. Şi cum orice hoţ se simte furat, acest bărbat are impresia mereu că şi tu “îţi faci de cap”, deci e mereu gelos şi pus pe ceartă. Nu trebuie să îi dai motive de gelozie prea mari. El se aprinde imediat chiar la gesturi care nu  pot fi considerate trădare.

Peşti

Peştele este un romantic şi un idealist care speră ca fiecare relaţie a lui să fie ultima. Suferă foarte tare când este trădat şi el consideră că este trădat chiar dacă flirtezi numai cu alt bărbat. Dar nu se grăbeşte să renunţe la relaţie. Chiar dacă se dovedeşte că l-ai înşelat cu adevărat crede sincer în promisiunea “Nu se va mai întâmpla”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter