Unde se duce când te minte, în funcţie de zodie

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Marți, 22 octombrie 2019, 13:31

Toţi bărbaţii au secrete, pentru că, până la urmă, sunt şi ei oameni. Fie că este vorba de o bere cu băieţii, un meci, o petrecere de serviciu sau chiar o… colegă de serviciu, ei ne mint. Află unde se duce iubitul tău atunci când nu-ţi spune adevărul, în funcție de zodia lui.

Berbec
Pasional şi încăpăţânat, dar mai ales, iute la mânie, bărbatul berbec nu minte fără motiv. Probabil îşi face griji pentru tine şi nu vrea să stai acasă cu ochii pe ceas. Dacă îţi spune că a rămas peste program la muncă, berbecul se duce, de fapt, la o bătaie organizată (ajută un prieten să recupereze ceva furat, apără o colegă de iubitul violent).

Taur
Familist şi iubitor de valori tradiţionale, bărbatul taur nu prea minte. Cum îi cam fug ochii după femei, s-ar putea să iasă cu băieţii la agăţat atunci când îţi spune că îşi ajută fratele să care nişte mobilă.

Gemeni
Alunecos şi popular, bărbatul gemeni minte atât de des încât nici el nu mai ştie ce minciună ţi-a spus ţie şi ce trebuia să facă, de fapt. Cum nu-i stă în fire să se fâstâcească, nimic nu-l înfurie mai tare decât să fie prins cu mâţa-n sac. Cel mai bine este să nu-l investighezi prea tare, oricum o să găsească altă metodă să se ascundă de tine.

Rac
Romantic şi sensibil, bărbatul rac nu prea minte, dar atunci când o face, este greu de depistat. Cel mai probabil, atunci când spune că iese şi el cu băieţii la o bere, de fapt, stă peste program ca să fie avansat. Nu trebuie s-ţi faci griji, minciunile lui nu vă pun în pericol relaţia.

Leu
Mândru şi foarte egoist, bărbatul leu are un ego cât carul, deci nu ar suporta înfrângerea şi nu ar recunoaşte niciodată că te minte. Dacă o face, două motive ocupă primele poziţii: te minte pentru că se vede cu alta, sau te minte pentru că merge la sală, să îşi admire bicepsul fără ironiile tale pe margine.

Fecioară
Rezervat şi familist, bărbatul fecioară te minte numai pentru motive banale şi nepericuloase. De exemplu vrea să iasă cu băieţii la o bere sau la meci exact când tu ai chef de îmbrăţişări calde sau vrei să mergeţi în vizită la mama ta.

Balanţă
Pasional şi atent la detalii, bărbatul balanţă va cântări întotdeauna riscurile şi avantajele unei minciuni. Dacă este vorba de ceva important, cum ar fi o petrecere surpriză pentru ziua ta, sau ceva nevinovat la care tu ai reacţiona urât (ajută o colegă să se mute, petrece mai mult timp cu părinţii), te va minţi fără probleme.

Scorpion
Pasional şi imposibil de controlat când vine vorba de femei, bărbatul scorpion este un dezastru pentru o femeie geloasă. Dacă eşti genul care îi verifică telefonul şi contul de email, ai face bine să te mai gândeşti. Chiar vrei să afli cât de des calcă strâmb?

Săgetător
Activ şi iubitor de adrenalină, bărbatul săgetător te va minţi numai ca să nu-ţi faci griji pentru el. Ceea ce el consideră aventuri şi sporturi extreme, tu s-ar putea să vezi ca pe nişte capcane mortale. Data viitoare când îţi spune că merge la ţară, să o ajute pe mama lui (a treia săptămână la rând), s-ar putea să fie prin munţi, escaladând pereţi abrupţi, sau sărind cu coarda la bungee jumping cu amicii.

Capricorn
Ursuz şi rezervat, bărbatul capricorn este cunosut pentru încăpăţânarea cu care îşi apără o minciună. Se va enerva dacă insişti, aşa că mai bine îl laşi în pace. Dacă simţi că te minte, să ştii că nu calcă strâmb, ci mai degrabă face ceva ce îi face plăcere şi vrea să fie doar al lui (un curs de limbi străine, jogging în parc). Deşi ţine la tine, el vrea mereu să aibă un timp doar pentru el. Dacă te superi, nu va ezita să te mintă.

Vărsător
Zglobiu şi iubăreţ, bărbatul vărsător are ochii alunecoşi, cum se zice în popor. Dacă simţi că te minte atuncă când spune că merge la sora lui gravidă în weekend, dar că nu e nevoie să vii şi tu cu el să o ajutaţi, s-ar putea să nu te înşeli: te înşală. Vărsătorii nu sunt foarte stabili sentimental şi de aceea trebuie să ai răbdare cu el. Calităţile reale ale unei femei îl vor cuminţi într-un sfârşit, dar trebuie să-i oferi libertate.

Peşti
Idealist şi romantic, bărbatul peşti minte numai dacă a făcut o prostie. Dacă ştie că tocmai ţi-a lovit maşina şi mâine ai o întâlnire de afaceri, să nu-l crezi când spune cu jumătate de gură că iese să joace un fotbal cu colegii de birou. Cel mai probabil, se simte vinovat şi vrea să fugă să o repare până să afli. Nu-l certa când îl prinzi cu ocaua mică şi totul va fi bine.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter