Horoscop săptămânal: Ce te aşteaptă în săptămâna 8-14 iulie

De Amelia Matei, pe Ultimul update Vineri, 25 martie 2022, 13:06

Săptămâna 8-14 iulie este una plină pentru toată lumea, deşi pe toţi ne învăluie un aer de vacanţă. Sunt multe de făcut şi nimeni nu va avea timp să stea locului nici măcar o clipă. Vezi ce au pregătit astrele pentru zodia ta!

Berbec

Orice altă persoană nu ar putea supravieţui unei săptămâni atât de pline. Dar pentru un Berbec  veritabil, nimic nu e prea mult. Cumva reuşeşti să le faci pe toate. Însă ţine cont că la sfârşitul săptămânii ai nevoie de odihnă. Până şi tu poţi avea probleme de sănătate dacă nu te odihneşti suficient. Ai grijă mai ales la problemele digestive.
Horoscop: Ce să nu faci în faţa lui în funcţie de zodia lui

Taur

Astrele sunt blânde cu tine, leneşul Taur. Ai o săptămână mai uşoară decât alte zodii, cu seri liniştite alături de cineva drag, seri care îţi dau energie şi te fac fericită. Ţine cont că ar fi bine să economiseşti această energie pentru că te aşteapăt şi pe tine o perioadă mai plină. Dar deocamdată e mai bine sp trăieşti clipa şi să te bucuri de ce ai.

Gemeni

Şi pentru tine e o săptămână plină, dar mai mult din punct de vedere psihic. Totul se întâmplă la nivel mental. Analizezi nişte lucruri întâmplate, le întorci pe toate părţile, faic planrui, apoi le schimbi… E adevărat că ai multe lucruri la care să te gândeşti, dar ar trebui să o iei mai uşor şi să vorbeşti cu cineva despre ce te frământă, aşa cum ar face un Geamăn veritabil.

Rac

Nu ai săptămâna liniştită la care visai, dar nici nu ai de ce să te plângi. Faţă de alţii, ai chiar mult timp liber. Iar când eşti ocupată, îţi place ceea ce faci – probabil ceva legat de casa ta. Eşti energică, entuziastă, iar rezultatul îţi va fi pe plac şi la final vei vedea că efortul a meritat. Important e să te gândeşti bine înainte de a acţiona.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter