Horoscop: Ce au pregătit astrele pentru săptămâna 1-7 iulie

De Amelia Matei, pe

Pentru că este vară şi nimeni nu mai are chef de muncă, majoritatea zodiilor îşi îndreaptă atenţia mai mult către viaţa personală şi socială. Vezi ce au pregătit astrele pentru zodia ta!

Berbec

Viaţa ta socială este în prim plan săptămâna aceasta. Ai ocazia să străluceşti, să-ţi construieşti o reputaţie, sau să ţi-o repari dacă este cazul. Chiar şi micile greşeli se vor întoarce în favoarea ta şi ai ocazia să cunoşti oameni a căror prietenie îţi va fi de mare folos pe viitor. Trebuie doar să fii tu însăţi şi vei cuceri pe toată lumea.

Taur

Pentru tine, familia este în centrul atenţiei, în special rudele mai în vârstă decât tine. Vei descoperi că sfaturile lor îţi sunt încă utile şi că e plăcut să stai de vorbă cu cineva trecut prin viaţă. Cu ocazia aceasta afli lucruri noi despre tine şi capeţi o nouă perspectivă asupra vieţii tale. De aceea e posibil să apară unele discuţii în cuplu.

Gemeni

Din păcate, nu poţi să te relaxezi săptămâna aceasta şi nici să te ocupi de viaţa ta personală, deşi ar fi cazul. Pentru tine este o perioadă plină pentru că ai mult drumuri de făcut şi birocraţia îţi va da bătăi de cap. Însă nu trebuie să disperi. Şi ţine minte că „vorba dulce, mult aduce”. Serile vor fi şi ele pline, inclusiv în weekend.

Rac

Te concentrezi în special pe casa ta, căminul tău, familia ta. Ai de rezolvat multe lucruri care necesită organizare şi nişte cheltuieli deloc mici. Dar rezultatul va fi pe placul tău şi la sfârşit îţi vei da seama că eforturile depuse nu au fost în zadar. Oricum, chiar dacă eşti foarte ocupată, îţi va face plăcere să te ocupi de casa ta şi vei lucra cu drag.
Horoscopul african: Vezi ce zodie eşti şi ce vrăji poţi să faci în 2013

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter