Horoscop: află cu cine vei petrece Valentine’s Day!

De Raluca Cristea, pe Ultimul update Vineri, 25 februarie 2022, 11:57

Luna viitoare, pe 14 februarie, este Valentine’s Day sau Ziua Îndrăgostiţilor. Aşadar, se apropie ziua dedicată sărbătoririi dragostei.

Dacă eşti una dintre femeile care vor să sărbătorească Valentine’s Day, află dacă dragostea va pluti pe lângă tine pe 14 februarie sau vei avea probleme în cuplu. Dacă eşti una dintre cele care nu cred în ziua de provenienţă americană, măcar afli cum stai cu dragostea în luna februarie.

Femeia Berbec

Perioada 8 februarie – 5 martie este perioada în care Venus tranzitează zodia ta şi îţi aduce oportunităţi minunate în dragoste. Între 8 şi 14 februarie comunici eficient şi eşti foarte optimistă.  Dacă ai o relaţie deja, atunci fii sigură că Valentine’s Day te va surprinde cu dragoste, linişte şi relaxare. Dacă eşti singură, Venus îţi aduce senzualitate, poftă de sex şi putere de seducţie.

Femeia Taur

Începi anul cu flirt şi pus în aplicare tot felul de fantezii sexuale. Ai grijă în perioada 24 ianuarie – 14 aprilie când poţi să exagerezi cu apetitul sexual şi înclinaţia spre pericole. Jupiter, Taur şi Marte îţi influenţează direct viaţa sentimentală, iar în intervalul 14-19 februarie comunici eficient, debordezi de entuziasm şi socializezi intens. Aşadar, ai toate şansele la un Valentine’s Day reuşit, fie că eşti singură sau nu şi asta doar dacă nu te hazardezi.

Femeia Gemeni

În sfârşit dai frâu liber ideilor tale de cuplu, fie că eşti singură sau nu. În perioada 8-17 februarie eşti foarte prietenoasă, afectuoasă şi socializezi intens. Ai grijă cu impulsivitatea pentru că fix de pe 14 până pe 19 februarie ai o perioadă în care te enervezi din orice. Dacă ai o relaţie, e probabil să petreci o Zi a Îndrăgostiţilor fără momente spectaculoase, doar ceva liniştit. Dacă nu ai pe cineva, doar dacă flirtezi cu tact vei avea lângă tine un bărbat interesant.

Femeia Rac

Nu se schimbă prea multe pentru tine în februarie. Eşti destul de exigentă cu tine, uneori ai mare chef de acţiune, alteori te laşi păgubaşă. În perioada 24 ianuarie – 14 aprilie ai grijă pentru că rişti să fii prea sinceră, prea directă sau să te enervezi din orice. Fix de pe 14 până pe 19 februarie ai parte de o perioadă în care te gândeşti intens la tine în raport cu viaţa sentimentală. Aşteaptă-te la veşti bune, ieşiri, flirturi şi idei interesante. Valentine’s Day nu se anunţă obişnuit, dar plăcut.

Femeia Leu

Exact din luna februarie scapi de orice temere şi eşti hotărâtă că trebuie să faci ceva pentru tine. De pe 8 până pe 17 februarie Venus îţi aduce dragoste, linişte şi idei interesante pentru momentele intime. Te simţi atrăgătoare şi puternică, ştii ce ai de făcut. Fix de pe 14 până pe 26 februarie vrei cu tot dinadinsul să ai parte de relaxare în doi. Aşadar, fie că eşti singură, fie că ai deja o relaţie, se anunţă un Valentine’s Day romantic şi relaxant.

Femeia Fecioară

În primele luni ale anului tu ai oricum multe idei şi dorinţe pentru cuplu datorită lui Marte în zodia ta. Însă tot el îţi poate aduce între 24 ianuarie şi 15 aprilie o perioadă în care eşti grăbită, tinzi să judeci greşit oamenii. Exact în zilele de 12, 13 şi 14 februarie această stare de anxietate se combină cu încredere în tine şi putere să-ţi îndeplineşti nişte dorinţe amoroase ascunse. Valentine’s Day se anunţă pe muchie de cuţit – ţine de tine dacă o să fie plăcut sau nu.

Află continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter