(P) HUAWEI te ajută să menții dragostea în formă de Valentine’s Day cu surprize de neratat

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 17 februarie 2021, 14:39

În luna iubirii, nimic nu este mai frumos decât timpul petrecut cu cei dragi. Iar dacă vrei să faci un cadou cu adevărat special acestora, HUAWEI Watch Fit este exact ceea ce ai nevoie.

Am descoperit HUAWEI Watch Fit în toamna anului 2020, când experiența de glamping (glam camping – o experiență în care dormi într-un cort mare, în mijlocul naturii, dar în condiții de hotel) a fost monitorizată îndeaproape cu ajutorul noului meu accesoriu. Cel mai bun prieten în acea escapadă în miezul naturii a fost chiar HUAWEI Watch Fit, care mi-a amintit constant că viața este roz (și nu doar pentru că am ales varianta roz pudrat).

În mijlocul naturii, smartwatch-ul de la HUAWEI mi-a amintit să fac mișcare – nu de alta, dar în haosul orașului este ușor să rămâi cu privirea în laptop ore întregi și să uiți cât de important este acest aspect. Însă m-a ajutat să îmi păstrez obiceiurile bune și acasă! Cu ajutorul funcției de monitorizare a ritmului cardiac și a nivelului de oxigen din sânge, dar și a celor 96 de moduri pentru activități fizice, am avut un antrenor valoros alături. Astfel, am fost mult mai motivată să duc la bun sfârșit antrenamentele de pe YouTube cu Pamela Reif.

Pe lângă toate aceste lucruri, am apreciat cât de ușor de purtat este HUAWEI Watch Fit – are numai 34 g, greutate care îl face să se simtă ca o atingere blândă pe piele, nu ca o povară. Iar faptul că bateria ține până la 10 zile este cireașa de pe tort.

Descoperă și tu HUAWEI Watch Fit în cadrul campaniei de Valentine’s Day

Bucură-te de luna iubirii cu Valentine’s Day Campaign de la HUAWEI și descoperă și tu HUAWEI Watch Fit, precum și alte device-uri inteligente. Beneficiezi de reduceri de până la 50% la produse de top, care te ajută să rămâi în tendințe în lumea tehnologiei. Noua campanie este lansată sub sloganul „Sincronizează-ți rimul inimii”. Este disponibilă în perioada 8-21 februarie și se desfășoară atât online, cât și în toate magazinele partenere HUAWEI.

Campania îi întâmpină pe consumatori cu oferte speciale de până la 50% reducere la o serie de dispozitive de top, cu un raport calitate-preț excelent.Pentru a descoperi mai multe despre campania HUAWEI de Valentine’s Day, intră pe consumer.huawei.com/ro/campaign/huaweivalentinesday.

Dispozitivele care vor beneficia de reduceri de până la 50% în cadrul campaniei sunt:

  • HUAWEI Watch GT2 Pro
  • HUAWEI Watch GT2
  • HUAWEI WATCH FIT
  • HUAWEI Band 4 Pro
  • HUAWEI FreeBuds Pro

(P) HUAWEI te ajută să menții dragostea în formă de Valentine's Day cu surprize de neratat

„Oferta de Valentine’s Day include dispozitivele ideale pentru cei care își doresc să se mențină sănătoși și activi și să țină pasul cu cele mai inovatoare tehnologii, de la soundrack-ul perfect la cei 10.000 de pași necesari zilnic”, explică Sabina Știrb, Director Marketing, Huawei Consumer BG. „Smartwatch-urile din Seria HUAWEI Watch GT 2 vin atât cu o variantă potrivită categoriei feminine – HUAWEI WATCH GT 2 42 mm -, cât și cu două variante potrivite celei masculine – HUAWEI WATCH GT 2 46 mm și HUAWEI WATCH GT 2 Pro. Produsele impresionează printr-o baterie generoasă de până la două săptămâni și prin numeroase funcții utile precum monitorizarea ritmului cardiac, a respirației și a calității somnului.”

Păstrează dragostea în formă cu HUAWEI Watch Fit

(P) HUAWEI te ajută să menții dragostea în formă de Valentine's Day cu surprize de neratat

În luna iubirii, un cadou ideal este HUAWEI Watch Fit – fie că îl iei pentru cineva drag sau doar pentru tine. Este dispozitivul ideal pentru a rămâne în formă pentru orice ocazii speciale în viața ta, dar și pentru a-ți colora rutina.

HUAWEI Watch Fit poate să îți fie alături pentru a-ți aminti că ai nevoie de puțină mișcare și de o pauză alături de o persoană dragă. Cu funcția Connected Outside Walks, plimbările lungi alături de partener capătă noi valențe

(P) HUAWEI te ajută să menții dragostea în formă de Valentine's Day cu surprize de neratat

Mai mult, cu HUAWEI Watch Fit nu te poți plictisi. Are o durată de viață a bateriei de 10 zile, 12 tipuri de exerciții fizice animate și 96 de moduri pentru activități fizice. Astfel, vei avea grijă atât de sănătatea fizică, cât și cea psihică, având alături un antrenor digital valoros.

Nu în ultimul rând, HUAWEI Watch Fit va avea grijă de calitatea somnului tău, după o zi plină de activități fizice. Smartwatch-ul îți monitorizează ritmul cardiac 24/24, astfel încât orice modificări ieșite din normal vor putea fi observate din timp.

Surprizele de Valentine’s Day nu se opresc la reduceri

Totodată, clienții HUAWEI pot beneficia de o serie de servicii gratuite în centrele de service HUAWEI autorizate în perioada 12-14 februarie și 22-24 februarie. Utilizatorii care vizitează HUAWEI Customer Service Center din Băneasa Shopping City București sau de pe Buleavardul Nicolae Bălcescu nr. 23A, București, pot beneficia de manoperă gratuită pentru reparații a dispozitivelor care nu mai sunt în garanție.

HUAWEI MateBook X

În plus, dincolo de reducerile irezistibile și serviciile gratuite, clienții care decid să își achiziționeze laptop-ul HUAWEI MateBookX de la partenerii HUAWEI beneficiază de cadouri surpriză, printre care și elegantul HUAWEI Watch GT2 Pro.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter