Vedete care s-au despărțit de Valentine’s Day. Hilary Duff și Mike Comrie și-au făcut cadou un dosar de divorț / Foto

De Oana Dinu, pe Ultimul update Marți, 14 februarie 2023, 20:12

Mai multe vedete de talie internațională au anunțat că s-au despărțit de Valentine’s Day sau în preajma acestei zile. Printre cei care și-au spus adio se numără Jude Law și Sienna Miller, Jennifer Aniston și Justin Theroux,  Jennifer Lopez și Sean Combs.

De-a lungul anilor, mai multe vedete de la Hollywood au trecut printr-o despărțire în apropiere de Valentine’s Day. Unele au făcut anunțul separării chiar în data de 14 februarie.

Vedete care s-au despărțit de Valentine’s Day

De Valentine’s Day, cupluri din întreaga lume își celebrează iubirea prin diverse gesturi romantice, cadouri, declarații de dragoste, chiar și cereri în căsătorie. Există însă și multe cazuri în care partenerii aleg să se despartă în preajma acestei zile. Jennifer Lopez și Sean Combs, Kanye West și Julia Fox se numără printre cuplurile de vedete care le-au transmis fanilor că nu mai sunt împreună pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților, potrivit wonderwall.com.

Citește și: Top 10 Filme de dragoste care fac furori pe Netflix. Ideale de văzut de Valentine’s Day

Jennifer Aniston și Justin Theroux

Jennifer Aniston și Justin Theroux au început să formeze un cuplu în 2011, iar în 2015 s-au căsătorit. Câțiva ani mai târziu, în data de 15 februarie 2018, aceștia au anunțat că mariajul lor s-a încheiat. La vremea aceea, cei doi actori au declarat că au luat decizia de a se despărți de comun acord și vor rămâne prieteni.

Jennifer Lopez și Sean Combs

Jennifer Lopez și Sean „Diddy” Combs, care pe vremea aceea era cunoscut drept Puff Daddy, au trăit o tumultoasă poveste de dragoste între 1999 și 2001. Anunțul despărțirii lor a fost făcut de reprezentantul artistului chiar de Valentine’s Day, pe 14 februarie 2001.

Kim Kardashian și Kanye West, printre cuplurile de vedete care s-au despărțit de Valentine’s Day

Kim Kardashian și Kanye West au format unul dintre cel mai urmărit cuplu de vedete timp de șapte ani. Cei doi au împreună patru copii. În 2021, în apropiere de Ziua Îndrăgostiților, vedeta a anunțat că a depus actele de divorț și a cerut legal despărțirea de rapper.

„Pentru atât de mult timp, am făcut ceea ce i-a făcut fericiți pe alții și cred că în ultimii doi ani am decis că o să mă fac pe mine fericită. Și se simte foarte bine. Chiar dacă asta a creat schimbări și a provocat divorțul meu, cred că este important să fii sincer cu tine însuți cu privire la ceea ce te face fericit. M-am ales pe mine. Cred că este bine să te alegi pe tine”, a declarat Kim Kardashian într-un interviu pentru Vogue din februarie 2022.

Kanye West și Julia Fox

După divorțul de Kim Kardashian, rapper-ul Kanye West a avut parte de o scurtă poveste de dragoste cu Julia Fox, la începutul lui 2022. Cei doi s-au afișat împreună pe covorul roșu de la Paris Fashion Week. De Ziua Îndrăgostiților însă, actrița din „Uncut Gems”, a anunțat că s-au despărțit.

Rebel Wilson și Jacob Busch

Rebel Wilson și Jacob Busch au anunțat că formează un cuplu în septembrie 2020. Câteva luni mai târziu, la începutul lunii februarie 2021, actrița a confirmat despărțirea de antreprenor.

„Am multe pe cap … ahhhh”, a scris pe Instagram. „O fată singură se îndreaptă către Super Bowl”, a scris ea atunci pe rețelele de socializare. Ulterior, un reprezentant de-al actriței a confirmat separarea.

Lady Gaga și Christian Carino

Lady Gaga și Christian Carino s-au logodit în octombrie 2018. La distanță de câteva luni, cântăreața a participat la gala premiilor Grammy, pe 10 februarie. Fanii au observat că aceasta nu mai purta inelul de logodnă. Pe 19 februarie, un reprezentant al superstarului pop a confirmat că artista și impresarul ei au rupt logodna.

Amanda Seyfried și Ryan Phillippe

Amanda Seyfried și Ryan Phillippe au format un cuplu timp de câteva luni. La începutul lui februarie 2011 cele două vedete au decis să meargă pe drumuri separate. Au vrut să mai acorde o șansă relației lor în luna martie, dar povestea lor de dragoste nu a durat mai mult de patru luni.

Citește și: De ce Răzvan Fodor nu sărbătorește Valentine’s Day

Regina King și Malcolm-Jamal Warner, vedete care s-ar fi despărțit chiar de Valentine’s Day

Regina King a dezvăluit în urmă cu mai mult timp că a fost părăsită chiar de Ziua Îndrăgostiților. Actrița a povestit că fostul ei iubit i-a trimis apoi flori și i-a mărturisit că încă o iubește, dar a preferat să arunce cadoul. Chiar dacă nu a dezvăluit în mod public despre ce bărbat era vorba, fanii au presupus că se referea la actorul Malcolm-Jamal Warner.

Jude Law și Sienna Miller

Jude Law și Sienna Miller se numără printre cuplurile de vedete care și-au anunțat despărțirea în luna februarie. Aceștia s-au cunoscut în 2003 la filmările pentru „Alfie”. S-au îndrăgostit, iar mai târziu s-au logodit. Relația lor a fost zguduită însă de un imens scandal. Presa a făcut publică aventura lui Jude Law cu bona copiilor săi. Actorul i-a cerut public scuze lui Miller „pentru durerea pe care i-am provocat-o”. S-au separat în 2006, dar au hotărât să-și mai acorde o șansă în 2009. S-au despărțit definitiv în februarie 2011, cu mai puțin de o săptămână înainte de Ziua Îndrăgostiților.

Hilary Duff și Mike Comrie, vedete care și-au făcut cadou de Valentine’s Day un dosar de divorț

Hilary Duff și Mike Comrie au avut un cadou destul de sumbru de Valentine’s Day în 2015 – un dosar de divorț. Cuplul, care s-a despărțit în ianuarie 2014 după aproape patru ani de căsnicie, și-a oficializat despărțirea chiar în preajma sărbătorii. Divorțul lor a fost finalizat în luna februarie a următorului an.

Simon Baker și Rebecca Rigg

Simon Baker și Rebecca Rigg au făcut anunțul că au pus capăt celor 29 de ani de căsătorie cu câteva săptămâni înainte de Ziua Îndrăgostiților. Cele două vedete au mărturisit la vremea respectivă că vor rămâne prieteni de dragul celor trei copii pe care îi au împreună.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter