Ce face Alexandra Dinu de Valentine’s Day? Cine este iubitul actriței?

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 12 aprilie 2021, 14:48

Intrată virtual în direct în emisiunea Vorbește Lumea, Alexandra Dinu (40 de ani) a spus ce va face de Valentine’s Day, a vorbit despre show-ul Românii au Talent și despre fiul ei Mario, în vârstă de 18 ani.

Ce face Alexandra Dinu de Valentine’s Day?

„Nu sărbătoresc Valentine’s Day. În general nu sărbătoresc. Cred că ar trebui sărbătorită, iubirea asta, zilnic. N-avem nevoie de o zi anume pentru a face asta. (…) Culmea, chiar sunt o fire romantică.

Tocmai pentru că sunt, cred că trebuie sărbătorită zilnic această zi. (…) Îmi place și să surprind și să fiu surprinsă. Să fiu surprinsă în mod plăcut, aș zice”, a spus Alexandra Dinu. În prezent, jurata Românii au Talent se află la munte.

Între anii 2001 și 2003, Alexandra a fost căsătorită cu fostul jucător de fotbal Adrian Mutu (42 de ani). Fosta pereche are împreună un fiu, Mario. Din anul 2014, actrița formează un cuplu cu actorul și producătorul Jeffrey Greenstein.

Cine este iubitul Alexandrei Dinu?

În 2010, Jeffrey s-a alăturat companiei independente de film Millennium Media. În 2015, Greenstein a fost numit președinte al vânzărilor și distribuției internaționale în cadrul Millennium Films.

Un an mai târziu, în 2016, Jeffrey a devenit președinte al Millennium Media. La începutul anului acesta, într-un interviu oferit revistei VIVA!, Alexandra a vorbit despre căsătorie.

„Cred în căsătorie și o să fac acest pas atunci când o să simt că acesta este singurul lucru care-mi mai lipsește”, a spus atunci. În cadrul interviului din emisiunea Vorbește Lumea, Alexandra a mai vorbit și despre creșterea fiului ei Mario:

„E complicat. E foarte complicat. Nu e ușor deloc. Acum are 18 ani și cred că trebuie să se mai relaxeze situația. Însă au fost niște ani destul de grei, să fiu sinceră. Vreo doi ani grei. Dar și noi am fost acolo. (…)

Când a aflat că voi fi jurat în emisiunea Românii au Talent s-a bucurat foarte mult. Se bucură în general de orice realizare a mea. El era fan al emisiunii. Se uită la formatul acesta de prin toate țările. Ne uitam împreună”.

Foto: Instagram

Citește și:

Daniela Gyorfi, cadou inedit pentru ziua de naștere a soțului ei, George Tal

Alex Velea și Antonia au avut COVID-19: „Am fost din ăia care la început nu au crezut”

Caroline Wozniacki este însărcinată cu primul ei copil! Fetiță sau băiețel?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter