Sport la birou? Carmen Brumă îți arată cum poți face un antrenament de 3 minute, în fața calculatorului

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 01 octombrie 2018, 16:39
Carmen Brumă și Bucovina susțin mișcarea oricând și oriunde, la orice vârstă! Și pentru că cei mai ocupați dintre noi mereu se plâng că nu au timp de sport, Carmen vrea să ne demonstreze azi cum se poate face mișcare chiar și în fața calculatorului, la birou, în doar 3 minute pe zi!

Sigur că acesta nu este un antrenament care să-ți influențeze silueta, însă nu uita că orice formă de mișcare ajută, atunci când vrei să ai un stil de viață sănătos. Pe de altă parte, cele două exerciții pe care Carmen ni le propune pentru la birou sunt de mare ajutor dacă și tu petreci ore întregi în fața calculatorului și te confrunți cu dureri de spate, dureri cervicale sau lombare, ori ți se pare că ai rămas pur și simplu „înțepenită”.

Hidratarea, primul pas în orice antrenament

Hidratarea este esențiala pentru buna funcționare a organismului nostru, fie că ne antrenăm, fie că nu. Carmen ne recomandă să bem apă la fiecare 30 – 40 de minute, înainte de a ni se face sete, pentru că atunci când senzația de sete se instalează, organismul nostru este deja deshidratat.

Apa minerală naturală Bucovina 2Go este o apă perfect echilibrată, adaptată celor care au un stil de viață activ sau care fac sport. O poți lua cu tine oriunde, iar forma specială a sticlei îți va fi cu siguranță pe plac dacă și tu ești adepta antrenamentelor de orice tip.

Antrenament ușor la birou, în doar 3 minute

Urmărește clipul de mai sus și vezi cum să execuți corect două exerciții propuse de Carmen Brumă pentru o postură corectă în fața calculatorului, pentru prevenirea sau ameliorarea durerilor de spate sau de șolduri ori pur și simplu pentru o stare psihică mai bună!

Exercițiile sunt ușoare, pot fi făcute de oricine, indiferent de condiția fizică, indiferent de ținută și, după cum ne asigură și Carmen, nu ne vor face să transpirăm.

Nu-i așa că vrei să le încerci chiar acum?…

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter