Din ce trăiește David Pușcaș după ce a rămas fără sprijinul financiar ale mamei sale, Luminița Anghel

De Unica.ro, pe

David Pușcaș (22 de ani), fiul adoptiv al cântăreței Luminița Anghel și al fostului fotbalist Marcel Pușcaș a rămas fără ajutor financiar din partea mamei. După scandalurile din ultimele luni, David se întreține singur și a întrerupt definitiv legătura cu mama sa.

„Acum lucrez de acasă, la un site. Este bine, iau salariu, mă ajută să îmi plătesc chiria, să am ce mânca, să am cu ce să mă spăla. Cu mama nu am mai vorbit deloc, de ceva timp, nu știu dacă există cale de împăcare între mine și ea, este incert totul”, a explicat tânărul, pentru impact.ro.

Citeşte şi: Iulia Albu, postare inedită pe Instagram: „La cererea publicului, o fotografie rară cu…”

Citeşte şi: Natalia Oreiro, de nerecunoscut după ultima schimbare de look

Citeşte şi: Cadoul impresionant făcut de Smiley și Gina Pistol pentru micuța Josephine

Citeşte şi: Ben Affleck ar vrea să o ceară de soție pe Jennifer Lopez de ziua ei

David a mai adăugat că și-ar dori o carieră în media, așa că se gândește să se înscrie la cursurile unei școli de televiziune.

„Mi-am propus să fac, în viitorul apropiat, anumite cursuri speciale pentru televiziune, ele sunt sigur că mă vor ajuta să ajung acolo unde îmi doresc. Și asta datorită profesorilor buni care sunt. După aceea, mă voi gândi pe ce anume să merg: ori reporter, ori prezentator îmi doresc să fiu, însă iau totul cu pași mici și siguri”, a mai spus fiul Luminiței Anghel.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter