Nopţi de shopping în Capitală

De Andra Pecingina, pe

O noapte albă la cumpărături este ocazia perfectă pentru a te revedea cu prietenele, a investi în piese speciale pentru petrecerile de Sărbători şi a te bucura de ofertele magazinelor …
… adunate sub acoperişul unui centru comercial!

Plaza Romania organizeaza o nouă noapte albă a reducerilor în data de 3 decembrie, înainte de Moş Nicolae, între orele 22:00 şi 2:00.

Clienţii centrului comercial pot face cumpărături în magazinele partenere cu discounturi valabile doar în ziua respectivă, reduceri începând cu 10% si pana la 50%.

În aceeaşi seară poţi profita de consultanţă de stil de la vedete: Gina Pistol, Nicoleta Macarencu, Daniela Crudu, Marina Dina, Cosmina Păsărin, Geanina Varga, Natalia Mateuţ, Roxana Ionescu, Andreea Spataru şi începând cu orele 20:00 ai pauză de la cumpărături pentru două concerte aparte: DJ Pagal şi Andreea Bănică.

Unirea Shopping Center ne-a pregătit o noapte specială la shopping, pe 11 decembrie între 22:00 şi 03:00 cu reduceri de preţuri la magazinele de pe cele 3 etaje de până la 75%. Vei avea parte şi promoţii de sărbători în centrul comercial de pe Dâmboviţa.

Băneasa Shopping City te invită pe 18 decembrie la Night Shopping Party, cu promoţii de sărbători ce vor dura până la orele 02:00. Oraşul destinat cumpărăturilor aduce în plus o tombolă: până pe 17 ianuarie 2010, cumperi de minim 250 lei din Băneasa Shopping City şi Feeria şi participi la Tombola Specială cu mii de premii instant constând în vouchere de cumpărături, cupoane de discount sau cadouri oferite de magazinele partnere.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter