Care sunt cele mai mari fobii ale vedetelor? Ne-au spus chiar ele!

De Bianca Prangate, pe

CONȚINUT VIDEO UNICA

Fobiile și slăbiciunile sunt ceva firesc. Noi am fost curioase să descoperim fobiile vedetelor, așa că le-am întrebat despre ele la Unica Urban Party.

Ediția din acest an a evenimentului Unica Urban Party a fost una specială, întrucât evenimentele și petrecerile au fost mai degrabă o raritate în ultimul an și jumătate. Petrecerea mult-așteptată a avut loc pe terasa centrului comercial ParkLake și s-a desfăușurat în condiții de siguranță, participanții fiind fie vaccinați, fie cu rezultat negativ în urma testului PCR de depistare COVID-19.

Petrecerea s-a lăsat cu muzică bună și apariții de senzație ale vedetelor, influencerilor și oamenilor din sfera mass-media. Vedetele au răspuns provocării Unica și ne-au spus secretele lor: ce alimente evită, cu ce rețete nu dau greș niciodată, ce întâmplări le fac să roșească și astăzi.

Citește și: Obiceiurile enervante de care vedetele de la noi nu pot să scape

Citește și: Dress Code: Endless Summer Vibes. Ce ținute au purtat vedetele la Unica Urban Party 2021

Citește și: Bărbați faimoși la Unica Urban Party 2021

Citește și: Revista Unica de septembrie este la chioșcuri! Adelina Pestrițu, regina online-ului, pe copertă

Cu acest prilej, am discutat cu vedetele prezente la eveniment și am descoperit care sunt fobiile lor cele mai mari, temerile care nu le lasă să doarmă. În acest mod, Cristina Șișcanu, Minelli, Andreea Bănică, Daniel Pavel, Bianca Oprișan, Ami, Mira și Ramona Olaru ne-au dezvăluit fobiile lor. De la șerpi la șoareci, de la păianjeni la înălțimi, am aflat ce le face pe vedetele noastre preferate să tremure de frică.

Video – Bogdan Sorocan

Montaj – Bogdan Pîrlea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter