„My Fair Lady”, în spatele scenei. Totul despre musicalul perfect: Making-Of

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 20 martie 2019, 21:42
Unica a intrat în culisele spectacolului "My Fair Lady", a stat de vorbă cu personajele principale din musical și a surprins atmosfera din spatele scenei.

„My Fair Lady” a fost prezentat pentru prima oară pe Broadway, în anul 1956 și relatează povestea Elizei Doolittle, o fată simplă care vinde flori pe străzile Londrei, și a lui Henry Higgins, un profesor de lingvistică, expert în arta foneticii, care primește o provocare din partea Colonelului Pickering, și anume, un pariu pe care-l poate câștiga doar dacă reușește să o prezinte pe Eliza la Balul Ambasadei ca fiind o doamnă cultă și un membru important al înaltei societăți.

Ulterior, în anul 1964, adaptată după musical, a apărut producția cinematografică cu Audrey Hepburn în rolul Elizei Doolittle, film care a câștigat nu mai puțin de 8 premii Oscar.

De această dată, în România, Irina Baianț și Ana Maria Georgescu vor intra în rolul Elizei Doolittle, iar în premieră, Horia Brenciu și Anca Țurcașiu, îi vor interpreta pe Henry Higgins, respectiv Doamna Higgins, mama acestuia. De asemenea, din distribuție mai fac parte Ernest Fazekas ( Henry Higgins și Colonelul Pickering), Ionut Burlan (Alfred Doolittle), Aura Calarasu (Mrs. Higgins), Oana Rusu (Mrs. Pearce), Filip Ristovski (Freddy Esynford Hill) și Ovidiu Usvat (Zoltan Karpaty).

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter