Andreea Bălan, despre viitorul copil: Am programat această sarcină

De Dana-Ruxandra Panghe, pe Ultimul update Vineri, 26 octombrie 2018, 16:01
Andreea Bălan, coperta ediţiei de noiembrie a revistei UNICA ne-a povestit câteva faze haioase de la şedinţa foto pentru coperta. Ella, fiica ei s-a distrat de minune, iar toată familia este nerăbdătoare să îl cunoască pe al patrulea membru. Andreea este însărcinată a doua oară şi spune că a fost o sarcină programată!

Reporter: Cum a fost la şedinţa foto pentru coperta UNICA ediţiei de noiembrie?

A fost foarte greu la shooting! La fotograful Alex Gâlmeanu la studio găseşti multă distracţie! De la Paco, căţelul lui, până la ursul gigant de pluş, la mingii şi balansoare.

Aşa că atunci când am ajuns la studioul foto, fiica mea, Ella Maya a găsit alte lucruri cu care să se joace, faţă de ce are acasă. Şi ceea ce vedeţi voi în pozele din revistă sunt nişte cadre trase în multe ore de stres, în timp ce Ella se juca în voie cu căţelul Paco. Deci da, a durat puţin mai mult, pentru că atunci când o luam la cadru pe Ella, Paco sigur era prin apropiere, şi îi distrăgea atenţia.

Reporter: Cum crezi că va fi viaţa de familie în patru?

Şi mai multe jucării, şi mai multă veselie, şi mai multă iubire, cred că va fi minunat!

Eu dintotdeauna mi-am dorit doi copii, şi George, soţul meu, la fel, iar noi ne-am dorit şi ne-am programat acest copil, n-a fost o întâmplare.

Foto: Sorin Cioponea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter