Andreea Bălan și Andreea Antonescu au încălcat regulamentul la America Express. Decizia luată de Irina Fodor / Video

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 23 ianuarie 2023, 16:11

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au reușit să câștige cel de-al doilea Joker al emisiunii America Express, dar au încălcat și regulamentul pe parcursul competiției.

Irina Fodor le-a penalizat, însă, cele două au reușit să adjudece victoria, lucru care a stârnit nemulțumiri în rândul celorlalți concurenți.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au încălcat regulamentul la America Express

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, Diana Bulimar, Larisa Iordache, Bie Adam și Mihaela, au intrat în cursa pentru amuletă și Joker la America Express. Regulamentul probei le-a fost explicat de Irina Fodor celor trei echipe.

„Trebuie să faceți două lucruri: întâi, un cuvânt de șase litere, apoi un puzzle care reprezintă o monedă aztecă. Ca să reușiti, o să aveți de vâslit. O să vedeți că pe primele pupitre sunt niște semne și multe litere. Fiecare dintre acele semne reprezintă o literă. Acolo, la acele geamanduri, sunt niște pachețele cu bucăți de puzzle. Luați fiecare bărcuța, mergeți pe culoarul vostru, ridicați una dintre punguțe apoi vâsliți până la acea rozetă. Vă întoarceți cu prima bucată și plecați după următoarea”, a spus Irina la începutul probei.

Deși trebuiau să ajungă cu barca la geamanduri, Andreea Bălan a decis să sară în apă, moment în care Irina i-a atras atenția că va fi penalizată.

În cele din urmă, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au reușit să termine primele proba și au primit 120 de secunde de penalizare pentru cele două sărituri în apă.

Bianca Adam s-a supărat foarte tare când a auzit că exista doar un minut de penalizare pentru fiecare săritură în apă.

Citește și: Cătălin Scărlătescu și Cătălin Bordea, momente de panică la America Express: „Ne-au răpit ăștia” / VIDEO

Citește și: Cine este Larisa Iordache de la America Express 2023. Ce intervenții estetice are și câți bani primește ca rentă viageră

Citește și: Bie Adam, întâlnire emoționantă la America Express 2023: „Pentru mine a fost un miracol”

Citește și: Jean Gavril și Andreea Bălan, replici dure la America Express: „Este bătăioasă, super competitivă, dar este și rea”

Concurenții, contrariați de alegerea celor două fete

Pe lângă amuleta de 1.000 de euro, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au avut posibilitatea de a-și alege un Joker care venea cu un avantaj pentru echipa câștigătoare.

Fiecare Joker are pe spate o culoare, iar fetele s-au concentrat, în momentul în care Irina Fodor a citit avantajele, să rețină culorile și avantajele fiecărui Joker.

„Foarte șmechere Andreea și Andreea”, a spus Diana Bulimar.

„Nu le interesează de regulă. Cred că fac regulile așa cum vor ele acum”, au comentat Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

În cele din urmă, Andreea Antonescu a ales Jokerul verde, care spunea: „poți să folosești acest jocker pentru a urca o poziție în clasament”.

„Așa ceva nu se face pentru că nu e corect față de noi ceilalți”, a afirmat Jean Gavril.

Andreea Antonescu și-a motivat alegerea, precizând că a ales culoarea verde pentru că este culoarea preferată a fiicei sale, Sienna.

Dar Irina Fodor și celelalte perechi de concurenți nu au părut foarte convinse de afirmația artistei.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Andreea Antonescu și Andreea Bălan la America Express

Sursă foto: PR, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter