Peripeții la America Express. Andreea Bălan s-a accidentat, iar Ovidiu Buta a dat peste un șofer care făcea magie neagră

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 31 ianuarie 2023, 09:55

Vedetele care au plecat la America Express au parte de o mulțime de peripeții pe Drumul Aurului. De data aceasta, în centrul evenimentelor s-au aflat Andreea Bălan și echipa formată din Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla.

Drumul spre marele premiu este pavat nu doar cu experiențe frumoase, dar și cu aventuri pentru concurenții de la America Express. Accidentări, localnici misterioși și probe care mai de care mai solicitante, de toate au parte cele opt echipe rămase în concurs.

Andreea Bălan, accidentare la America Express

Andreea Bălan a început cea mai nouă ediție America Express cu o surpriză: colega ei de echipă Andreea Antonescu, a revenit cu forțe proaspete, după ce a fost nevoită să lipsească o etapă. Deși s-au descurcat bine pe traseu și au ajuns pe poziția a treia la Irina, următoarea probă i-a dat bătăi de cap Andreei Bălan.

Artista a plecat în căutarea unor frunze de cactus (novales), doar că nu a fost atentă și a suferit o accidentare. Andreea nu a văzut o bară de fier care se afla deasupra ei și s-a lovit la cap.

„Am dat cu capul de perete! Mi s-a tăiat respirația. Am simțit durerea aici, în dinți! Aici, pe toată partea”, a afirmat cântăreața, care a încercat să ignore durerea și să continue proba.

Citește și: Andreea Bălan, adevărul despre cearta cu Jean Gavril de la America Express: „A fost o neînțelegere” / VIDEO

Citește și: Chef Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, prima ceartă în direct, la America Express: „Nu vedem deloc misoginul din tine”

Citește și: Andreea Bălan, despre participarea la America Express: „Nu pleci la război fără aliați” / VIDEO

Citește și: Puya spune lucrurilor pe nume la America Express: „Asta nu o înțeleg. Ce atâtea păreri de rău?”

Ovidiu Buta, Joaquin Bonilla și șoferul care făcea magie neagră

Ediția din 30 ianuarie nu a fost lipsită de peripeții nici pentru echipa Joaquin Bonilla – Ovidiu Buta. Cei doi au întâlnit un localnic care s-a oferit să îi ducă la destinație. Doar că, pe parcurs, au descoperit că șoferul lor se ocupa cu magie neagră. Bărbatul se îndrepta spre un loc unde urma să sacrifice o găină.

„Un om foarte drăguț, care ne zice atât: vă iau, dar am o găină cu noi”, a povestit Ovidiu Buta.

Întrebat ce face cu găina, șoferul a răspuns: „Eu sunt adeptul religiei Yoruba. Trebuie să ajung la un râu”.

Joaquin a vrut să știe mai multe și i-a spus localnicului că nu știe ce este aceea practica Yoruba.

„La Santeria (un cult)”, a explicat șoferul.

În acel moment, Ovidiu Buta a înțeles că este veterinar.

„Ce înțeleg eu? Că este veterinar. Și îl și felicit. Joachin înnebunește”, zice Ovidiu.

„Este ceva religios, moare în câteva minute. Mai bine să nu întrebi foarte mult”, i-a explicat Joaquin colegului său de echipă.

„Am auzit Santeria și am zis – e momentul să nu fac conversație, să ajung la destinație. Santeria e un fel de religie alternativă din Africa de la Santa Muerte (Sfânta Moarte) și poate fi 85% magie neagră. Stop, nu vorbim, nu facem conversație”, a precizat Joaquin Bonilla.

„Dar nu a trebuit să facem conversație că omul ne-a explicat unde se duce, se duce să sacrifice găina”, a completat Ovidiu.

Iar pe parcurs, lucrurile au devenit și mai ciudate pentru cei doi concurenți de la America Express.

„Demența continuă. Omul își scosese de sub scaun o căciulă mov cu auriu pe care și-o gtrage foarte tacticos pe cap, pune camera și începe: „gulu gulu bulu bulu”. Și eu îl întreb. „Asta este mexicana antică. Yoruba””, povestește Ovidiu Buta.

„E un dialect african”, a completat Joaquin Bonilla amuzat.

„E o chestie foarte simplă – dacă nu crezi în ceva, nu există. Eu nu cred. Credeam că e doar o paiață care și-a pus o pălărie în cap și pretinde că este un mare vrăjitor”, a precizat Ovidiu Buta.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Andreea Bălan, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla la America Express.

Sursă foto: PR, captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter