Anca Țurcașiu, despre rolul de bunică: „Mă văd crescând o fetiță”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 26 martie 2019, 18:45

Surprinsă în culisele unui spectacol de teatru, Anca Țurcașiu ne-a uimit cu înfățișarea sa. Îndrăgita actrița juca rolul unei doamne în vârstă și deghizarea ne-a indus în eroare chiar și pe noi. Ei bine, am profitat de ocazie pentru a afla dacă se pregătește pentru unul dintre cele mai frumoase roluri din viața sa: acela de bunică.

Anca Țurcașiu, care anul acesta va împlini 49 de ani, este căsătorită de două decenii cu George Cristian, de profesie medic stomatolog, și au împreună un fiu, Radu Alexandru, care a ajuns la vârsta de 20 de ani.

Anca si fiul sau

Anca Țurcașiu ne-a mărturisit că este pregătită să devină bunică, dar și soacră, deși nu știe  cât de bine va reuși să-și joace aceste roluri până „nu va intra în scenă„. Pe de altă parte, îndrăgita actriță ne-a dezvăluit că a fost o mamă foarte indulgentă și îngăduitoare, ba chiar și-ar face niște reproșuri la acest capitol. Ei bine, pe cât de cunoscută și familiarizată cu lumina reflectoarelor este Anca Țurcașiu, pe atât de mult evită fiul său expunerea publică, ba chiar i-a interzis mamei sale să vorbească despre acest subiect.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter