Care sunt alimentele pe care le evită vedetele pentru a rămâne în formă? Andreea Bănică, Ilinca Vandici și Xonia au recunoscut!

De Bianca Prangate, pe
CONȚINUT VIDEO UNICA

O siluetă echilibrată nu se menține cu excese de dulciuri, grăsimi și prăjeli, după cum au recunoscut cele mai îndrăgite vedete de la noi.

Anul acesta, Unica Urban Party a fost un eveniment cu adevărat special, mult-așteptat după un an și jumătate în care petrecerile au fost o raritate. Petrecerea mult-așteptată a avut loc în prima zi de toamnă, pe terasa centrului comercial ParkLake. Totul s-a desfăușurat în condiții de siguranță, participanții fiind fie vaccinați, fie cu rezultat negativ în urma testului PCR de depistare COVID-19.

Unica Urban Party s-a lăsat cu muzică bună, activități interesante, cocktailuri delicioase și apariții de senzație din partea vedetelor, influencerilor și oamenilor din sfera mass-media. Vedetele nu s-au sfiit să ne răspundă la cele mai mari curiozități pe care le-am avut despre ele.

Citește și: Obiceiurile enervante de care vedetele de la noi nu pot să scape

Citește și: Dress Code: Endless Summer Vibes. Ce ținute au purtat vedetele la Unica Urban Party 2021

Citește și: Bărbați faimoși la Unica Urban Party 2021

Citește și: Revista Unica de septembrie este la chioșcuri! Adelina Pestrițu, regina online-ului, pe copertă

Astfel, am stat de vorbă cu vedetele prezente la eveniment și am aflat care sunt alimentele pe care le evită pentru a-și menține silueta. Andreea Bănică, Ilinca Vandici, Xonia, Majda Aboulumosha și Roxana Nemeș au fost sincere și au recunoscut că sunt anumite mâncăruri pe care le evită. Descoperă secretele lor în videoclipul de mai sus!

Video – Bogdan Sorocan

Montaj – Bogdan Pîrlea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter