Fiica Adelinei Pestrițu a început grădinița cu lacrimi! Ce s-a întâmplat

De Bianca Prangate, pe
CONȚINUT VIDEO UNICA

Adelina Pestrițu și soțul ei, Virgil Șteblea, au împreună o fetiță minunată, pe nume Zenaida. Anul acesta, Zenaida a început grădinița, lucru care s-a lăsat și cu lacrimi.

Adelina Pestrițu este vedeta de pe coperta ediției de septembrie a revistei Unica, ea participând și la evenimentul Unica Urban Party. Ediția din acest an a evenimentului Unica Urban Party a fost una specială, ținând cont de faptul că petrecerile au fost o raritate în ultimul an și jumătate, din cauza pericolelor pandemiei. Petrecerea sezonului a avut loc pe terasa centrului comercial ParkLake, fiind definită de muzică și apariții de senzație.

Am stat de vorbă cu Adelina Pestrițu pentru a afla mai multe despre cum a fost începutul de grădiniță pentru fiica ei, Zenaida. Zâmbind, Adelina ne-a povestit că micuța a avut emoții în primele zile, vărsând chiar și câteva lacrimi cu prilejul noii etape din viața ei.

Citește și: Obiceiurile enervante de care vedetele de la noi nu pot să scape

Citește și: Dress Code: Endless Summer Vibes. Ce ținute au purtat vedetele la Unica Urban Party 2021

Citește și: Bărbați faimoși la Unica Urban Party 2021

Citește și: Revista Unica de septembrie este la chioșcuri! Adelina Pestrițu, regina online-ului, pe copertă

În interviul exclusiv oferit pentru revistă, Adelina Pestrițu a povestit mai multe și despre decizia ei și a lui Virgil de a nu o mai expune pe Zenaida în mediul online. Adelina a explicat că intimitatea este „unul dintre cele mai de preț lucruri pe care le poți avea în vremurile noastre”, subliniind că Zenaida ar putea să nu fie de acord cu expunerea ei în social media atunci când va crește: „Am realizat că este prea mică și s-ar putea ca atunci când va mai crește să nu fie de acord cu postările pe care le-am făcut în ceea ce o privește. Fiecare om, fie că este sau nu copil, are dreptul la intimitate. Iar noi, ca părinți, suntem obligați să i-o oferim. Atât cât se poate și ține de noi. Dacă pe viitor lucrurile vor sta altfel, vom face cum simțim. Momentan suntem împăcați cu această decizie”.

Video – Bogdan Sorocan

Montaj – Bogdan Pîrlea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter