Adelina Pestrițu, postare de pe patul de spital. Ce a pățit influencerița

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 14 ianuarie 2022, 12:36

Adelina Pestrițu a făcut o postare în mediul online prin care și-a speriat fanii. Influencerița s-a filmat în timp ce era pe un pat de spital, explicând de ce a avut nevoie de ajutorul medicilor. Adelina a fost supusă unei intervenții medicale pentru a scăpa de o problemă pe care o are de ani de zile – durerile de spate.

Pentru că și-a obișnuit fani din mediul online să-i țină la curent cu activitățile sale zilnice, Adelina a decis că trebuie să le povestească și despre această experiență, chiar dacă nu este una plăcută.

Am trecut peste intervenția pe care a trebuit să o fac în această dimineață (n.r. – joi, 13 ianuarie). Nu pot spune că este cea mai grea, nici cea mai ușoară. Orice intervenție presupune emoții și stres, indiferent cât de mică ar fi. Știți deja de durerile mele de spate, mă plâng de 2 ani, dacă nu mai mult.

Am făcut și fizioterapie, dar presupune un tratament pe o perioadă îndelungată și nu zic că nu sunt rezultate, sunt. Dar atunci când ai dureri vrei ca ele să se oprească acum, indiferent ce ai face, vrei să scapi de ele, iar pentru asta am venit la spital.

În urma RMN-ului pe care l-am făcut medicul l-a interpretat și mi-a recomandat să fac o discectomie cu alcool. Cu toate astea pot să spun că mă simt norocoasă pentru că am întâlnit niște super medici. Le mulțumesc pentru căldura cu care m-au tratat”, a precizat Adelina Pestrițu după ce a ieșit din sala de operație – a spus bruneta, într-un InstaStory.

Citeşte şi: Octavia Geamănu, mesaj acid pentru influenceri: „Postările lor sunt despre nimic”

Citeşte şi: Ce a făcut Adelina Pestrițu cu banii câștigați în urma proceselor cu nepotul lui Gigi Becali

Citeşte şi: Loredana Groza și Nick Casciaro, primele declarații despre relația lor

Citeşte şi: Oana Roman, mesajul dur la adresa lui ÎPS Teodosie cu care și-a înfuriat fanii: „Cea mai joasă specie!”

Adelina Pestrițu și certurile cu soțul său

În urmă cu câteva luni, Adelina a povestit, în exclusivitate pentru Unica, de ce se ceartă cu soțul ei, Virgil Șteblea și cum este viața ei dincolo de poele și clipurile glamor prezentate în mediul online.

După patru ani de relație, ne cunoaștem deja limitele. Știm când să accelerăm și când să frânăm în relație. Ne completăm unul pe altul și ne încurajăm la nevoie. Aș putea spune că suntem o echipă cu bune și cu rele

Dacă timpul mi-ar permite, aș mai face un cont de Instagram cu ceea ce se află în spatele acestui cont glamour. Dar nu știu dacă cineva ar crede. Poate că ar fi greu să exprim toate stările și toate episoadele apăsătoare prin care am trecut de-a lungul timpului. Sau momentele în care am fost judecată pe nedrept și am ales să tac, ca să nu-i supăr pe alții. E un schimb de energii în care nu întotdeauna primești ceea ce oferi – a dezvăluit Adelina.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter