Reacția Adelinei Pestrițu, regina online-ului, după căderea platformelor de socializare

De Unica.ro, pe

Luni, 4 octombrie, în jurul orei 18:30, aplicațiile Facebook, Instagram și WhatsApp au încetat să funcționeze la nivel global. Acest lucru s-a mai întâmplat până acum, dar niciodată problema nu a durat atât de mult. Abia după ora 01:00, aplicațiile au redevenit funcționale, spre bucuria miliardelor de persoane, din intrega lume, care le folosesc zilnic.

Adelina Pestrițu (34 de ani), supranumită “regina online-ului”, a ținut să transmită un mesaj legat de căderea rețelelor sociale pe o perioadă atât de îndelungată. Adelina are o comunitate online de peste 3 milioane de persoane, este câștigătoarea titlului de „Best Influencer 2019” la E! People’s Choice Awards și antreprenor în online și, practic, “meseria” ei de influencer se rezumă la activitatea regulată pe rețelele sociale.

După căderea temporară a aplicațiilor sociela media, Pestrițu și-a întrebat fanii cum au fost pentru ei cele aproape trei ore fără accesul la rețelele de socializare.

Mulți dintre ei au răspuns că nu au simțit lipsa activității din online, ba mai mult, această “pauză” le-a dat răgazul să petreacă altfel timpul, citind o carte sau socializând, față în față, cu prietenii.

Citeşte şi: EXCLUSIV. Adelina Pestrițu a spus de ce se ceartă cu soțul ei: „Relația noastră nu este perfectă”

Citeşte şi: Ioana Simion are un hobby costisitor. Pe ce a cheltuit soția lui Ilie Năstase 3.500 de euro

Citeşte şi: Elena Udrea, ținută de peste 1.000 de euro, în parc cu fetița

Citeşte şi: Cât câștigă Adelina Pestrițu din postările făcute pe rețelele sociale

“Foarte bine. Am putut sta să citesc o carte și să beau un ceai împreună cu familia mea.”, “Am ieșit la o terasă și am avut timp să vorbim maim ult fără să stăm pe telefon.”, “Am avut timp de noi, a fost Ok, ar trebui să învățăm acest lucru, să-l facem mai des” – i-au transmis internauții Adelinei.

Pe de cealaltă parte, vedeta și-a spus și ea opinia legată de acest subiect, menționând că dependența de mediul online i se pare o problemă:

“Faptul că am devenit dependenți de niște aplicații, care la o singură atingere de buton au dispărut, este realmente îngrijorător. Culmea, ‘butonul’ nu ne aparține, dar sănătatea psihică da și trebuie să avem grijă de ea. Personal, fac pause de telefon în weekend-urile în care timpul îmi permite să fac asta, așa cum am procedat și în vacanța din Miami.

Vă recomand să faceți asta din când în când. Știu cât este de greu să renunțați la telefon, dar este sănătos. Astăzi 15 minute, mâine 30 de minute, peste o sătptămână o oră și tot așa.

Veți vedea diferențe în sensul bun, în viața voastră. Viața noastră reală merictă ceva mai multă atenție decât cea virtuală. Putem echilibra lucrurile astfel încât să rămânem informați, dar fericiți.”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter