Anda Adam şi-a petrecut Ziua Îndrăgostiţilor alături de iubitul ei

De Geo Berciu, pe

Anda Adam s-a declarat în numeroase rânduri o romantică incurabilă şi de aceea, probabil, a ales să petreacă Ziua Îndrăgostiţilor în cel mai clasic mod cu putinţă: alături de iubitul ei, căruia i-a făcut şi o declaraţie de dragoste.
În ciuda zvonurilor privind dragostea care nu s-ar fi stins pentru fostul ei partener, Victor Slav şi mesajele schimbate cu acesta după despărţire, Anda Adam a dovedit că adevărul este altul. Artista a postat pe contul ei de Facebook un colaj de două fotografii cu iubitul ei, Cătălin Ţîră, încadrate de inimoare, alături de un mesaj sugestiv.

„Voi cand ati zis ultima oara „Te Iubesc”? Noi tocmai am facut-o. Happy Valentine’s !!! Va iubim ️ – with Catalin Tira Jr.”, a scris Anda Adam pe contul ei de socializare, spre încântarea fanilor.

Anda Adam trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu fotbalistul Cătălin Ţîră de mai bine de jumătate de an, cuplul reuşind să treacă nu numai peste împotrivirea părinţilor sportivului, provocate de diferenţa de vârstă de 15 ani, ci şi peste scandalurile legate de fostele ei relaţii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter