Ziua de 24 iulie 2019 a devenit Ziua Jennifer Lopez

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 26 iulie 2019, 13:18
Jennifer Lopez a primit, vineri dimineață, cheia Miami Beach, după ce joi a împlini vârsta de 50 de ani. De asemenea, data de 24 iulie 2019 a fost numită oficial Ziua Jennifer Lopez.

Artista, originară din New York, se afla la casa sa din Miami alături de logodnicul ei, Alex Rodriguez, când primarul orașului i-a înmânat o cheie personalizată, cu inițialele ei inscripționate pe ea.

Acest lucru este o onoare imensă. Este atât de copleșitor să mă aflu în acest punct în viața mea și să fiu recunoscută astfel”, a afirmat Lopez.

Întotdeauna mi-am dorit să dau tot ce am mai bun. Sunt emoționată”, a mai spus ea, citată de Daily Mail.

După petrecerea incendiară organizată de cântăreață cu ocazia celei de a 50-a aniversare, a primit o distencție și mai mare.

„Suntem încântați să proclamăm ziua 24 iulie 2019 Ziua Jennifer Lopez a orașului Miami Beach”, a spus primarul care a precizat că această onoare îi este oferită „nu datorită carierei uimitoare și a abilităților pe care le ai în mai multe domenii, ci pentru că ceea ce ai făcut pentru comunitatea noastră este remarcabil”.

Atât de multe cauze – femei, copii, dezastre, UNICEF, orice – tu și Alex sunteți remarcabili în atât de multe feluri. Ați donat zeci de milioane de dolari, ați ajutat sute de mii de copii și femei, așadar suntem foarte fericiți să vă oferim această cheie specială”, a completat primarul.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter