Ziua Copilului: Cele mai sexy mămici la petrecerea Viva!

De Erika Chivu, pe Ultimul update Vineri, 25 februarie 2022, 11:45

Dacă ziua de 1 Iunie va fi dedicată celor mici, pe 29 mai au lăsat copiii acasă şi au mers la petrecerea Viva! Iată-le pe cele mai sexy mămici din România în ţinutele de gală.
Antonia şi Giulia sunt cu siguranţă printre cele mai cool şi sexy mămici din showbiz. Ele au fost superbe şi la petrecerea Viva! Antonia a avut o rochie de gală foarte elegantă şi feminină, în timp ce Giulia a fost glam punk într-o rochie din dantelă cu spatele gol şi cu o coafură rebelă.
Vezi mai multe vedete din România la petrecerea viva!
giulia antonia
Am avut şi trei mămici foarte elegante şi feminine, toate în rochii albe. Oana Cuzino, Ioana Ginghină şi Amalia Năstase au arătat ca nişte dive de la Hollywood în rochii trendy care le-au pus în evidenţă siluetele sculptate.
ioana ginghina oana cuzino
Iată şi două din cele mai stilate mămici celebre. Simona Pătruleasa şi Andreea Marin au făcut senzaţie pe Golden Carpet în ţinute demne de Hollywood. Simona a fost de o eleganţă desăvârşită într-o rochie muştar cu decolteu adânc, în timp ce Andreea Marin a purtat o ţinută Dolce & Gabanna pe care i-a trimis-o de la New York Domenico Dolce însuşi.
Vezi şi alte mămici celebre şi sexy în galeria foto de mai jos!
simona patruleasa andreea marin

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter