Ziua Copilului: De 1 IUNIE vezi cum arătau vedetele din România în copilărie

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Luni, 14 februarie 2022, 15:00

Andreea Marin, Oana Zăvoranu, Corina Caragea, Inna, Elena Gheorghe, sau Antonia au prezentat,d e-a lungul timpului, fotografii din copilărie. Iată cum arătau vedetele din România când erau mici şi fără griji. La mulţi ani copilului din tine de 1 iunie!

Andreea Marin

În ciuda dramelor pe care le-a trăit în copilărie, Andreea Marin a fost un copil cuminte şi zâmbitor. Ia uitaţi ce fotografii adorabile a făcut zâna publice. Într-una din ele, Andreea Marin apare alături de mama ei, care a murit într-un tragic accident de maşină în 1984, pe când micuţa avea doar 10 ani.

Corina Caragea

Corina Caragea se simte la 30 de ani din nou copil. Cu ocazia zilei de 1 iunie, prezentatoarea Știrilor Pro Tv din Sport a sărbătorit cu o plimbare cu rolele în Parcul Herăstrău ca atunci când era copil. Și ca să simtă atmosfera de atunci, Corina a refăcut după 20 de ani una dintre pozele ei preferate din copilărie.
„La 10 ani am făcut în Herăstrău o poză cu o pereche de rotile primită în dar de la părinții mei ca recompensă pentru o notă mare. Eram tare mândră de ele. În mână țineam o revistă. Încă de atunci citeam presa:) Cea pentru copii. Îmi place la nebunie această fotografie, pentru că se poate citi fericirea pe chipul meu.”.

La 20 de ani de atunci, Corina a refăcut fotografia. Același parc, același rond cu flori, aceeași fericire, doar că rotilele din copilărie s-au transformat în role, iar micuța Corina în vedeta Pro Tv de astăzi.
„Daca rotilele de acum 20 de ani erau cumpărate de părinții mei, rolele din poza de astăzi sunt luate acum câțiva ani din salariul meu, iar eu am rămas la fel de veselă și amatoare de plimbări prin parc. Mai-mai că nu se vede diferența de vârstă, nu?!”, glumește prezentatoarea tv.

Oana Zăvoranu

Departe de scandaluri, tentative de sinucidere, spitalizări şi procese, Oana Zăvoranu a fost un copil cuminte. Uite ce drăgălaşă era pe când avea doar câţiva anişori şi lumina reflectoarelor nu o ispitea deloc.
Vezi mai multe poze cu vedeta în Poze de colecţie: Oana Zăvoranu, un copil superb! Uite-o alături de tatăl ei!

Gabriela Cristea

Gabriela Cristea era frumoasă foc încă din copilărie şi adolescenţă. Iată cât de drăguţă era Gabriela Cristea la 16 ani, înainte să ajungă vedetă de televiziune şi să fie implicată în scandaluri mediatice.

Elena Gheorghe

Fiică de preot, Elena Gheorghe a fost un copil cuminte şi mai ales silitor. Uite ce bine îi stătea cântăreţei în clasa I, cu Abecedarul în mână. Privirea ei ageră era încă de atunci o dovadă de ambiţie şi prevestea o carieră muzicală de succes.

Dorian Popa

A devenit celebru datorită rolului din serialul Pariu cu viața, unde îl interpretează pe Andrei și face parte din trupa LaLa Band.
Dorian Popa a fost un copil foarte drăgălaş şi a devenit un tânăr sexy, adorat de o mulţime de fete. Actorul din „Pariu cu viaţa” ne arată pozele lui din copilărie şi până în prezent.
Citeşte mai departe şi vezi şi alte poze de colecţie din copilăria vedetelor din România. Află cum arătau Inna, Antonia sau Nicoleta Luciu şi alţii când erau mici, pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter