EXCLUSIV: Zina Dumitrescu îşi pierde memoria

De Libertatea.ro, pe

Zina Dumitrescu (76 ani), despre care apropiaţii ei susţin că ar fi fost diagnosticată cu Alzheimer, are tot mai des pierderi de memorie, simptom specific acestei boli incurabile.

Ea nu mai ştie de cât timp se află internată la azilul din Ghermăneşti, Ilfov, şi îşi aminteşte tot mai vag de întâmplări din tinereţe. În plus, pare că a uitat şi de anii în care adora luxul, căci acum se mulţumeşte să poarte doar haine sport.
Cătălin Negreanu (38 de ani), unicul fiu al Zinei Dumitrescu, a fost aspru criticat de apropiaţi, în momentul în care a decis să-şi interneze celebra mamă în azilul de la Ghermăneşti. Numai că acum, când starea de sănătate a creatoarei de modă este în declin şi înregistrează mari pierderi de memorie, e clar că aceasta a fost, de fapt, cea mai bună soluţie pentru ca femeia să nu-şi pună viaţa în pericol. Cătălin o vizitează de câteva ori pe lună, o vreme îi pregătea şi mâncare, pe care i-o aducea la sufertaş, însă Zina s-a declarat satisfăcută de meniul culinar primit în noua sa locuinţă, aşa că i-a cerut să îi cumpere doar fructe.

În urmă cu un an şi două luni, când a fost internată în acest cămin de bătrâni, vedeta avea o singură pretenţie: să se spele cu un şampon de calitate, astfel că îi ruga pe angajaţii azilului să îi cumpere de la magazin.

Vezi continuarea pe libertatea.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter