Zara și Mike Tindall și-au numit fetița Lena Elizabeth, în onoarea străbunicii sale, Regina Marii Britanii

De Oana Savin, pe
Zara și Mike Tindall și-au numit fetița nou-născută Lena Elizabeth, nume ce se dorește a fi un tribut adus străbunicii sale, Regina Elizabeth a Marii Britanii, a anunțat purtătorul de cuvânt al cuplului.

Bebelușul este al doilea copil al nepoatei reginei Elizabeth a II-a, al patrulea nepot al Prințesei Anne și al șaptelea strănepot al Reginei și al ducelui de Edinburgh, notează The Sun.

Micuța Lena Elizabeth este a 18-a în linia de succesiune la tron.

Citește și: Ce nume va purta fetița Elenei Udrea

Zara și Mike, care sunt căsătoriți de opt ani, mai au o fetiță, Mia Grace Tindall, în vârstă de patru ani.

Fetele Zarei nu vor avea titluri regale.

Purtătorul de cuvânt al cuplului a mai afirmat că cei doi sunt „foarte fericiți”, după venirea pe lume a micuței, în data de 18 iunie 2018.

Palatul Buckingham a anunțat, prin intermediul unui comunicat, după nașterea bebelușului săptămâna trecută că ”Regina, Ducele de Edinburgh, Prințesa Regală Anne, Căpitanul Mark Phillips și părinții lui Mike, Domnul Philip și Doamna Linda Tindall, au fost informați și sunt încântați de aceste vești”.

Citește și: Thomas Markle, mesaj critic transmis Reginei Elisabeta a II-a

Zara și Mike s-au cunoscut în anul 2003, Prințul Harry fiind cel care i-a adus împreună. În anul 2010, ei și-au anunțat logodna și s-au căsătorit pe 30 iulie 2011. Primul loc copil, Mia, s-a născut în ianuarie 2014. Zara a pierdut o sarcină în 2016, la câteva săptămâni din momentul în care a anunțat că va avea un al doilea copil.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter